Voor jou uitgelegd: Telenet WIGO

Telenet

WIGO, dat zijn alle voordelen van Telenet in één pakket: onbeperkt vast en mobiel bellen, veel data om te verdelen, het snelste internet van Vlaanderen én digitale tv op al je schermen. En iedereen in huis kan ervan genieten, want elke abonnee kan maar liefst vijf simkaarten krijgen. En de kosten? Die staan netjes op één overzichtelijke factuur.

Onbeperkt surfen via het snelste internet

Telenet WIGO geeft je de mogelijkheid om onbeperkt te surfen en dat met een snelheid van 300 Mbps. Met het handige Wi-Free surf je buitenshuis gratis via een van de 1,2 miljoen homespots en hotspots in heel België. Of je nu op zolder zit, in het tuinhuis of op een andere plaats, je hebt altijd toegang tot snel internet.

Stabiel internet met slim wifi-systeem

Het internet van Telenet is niet alleen supersnel, maar ook superslim. Met het intelligente wifisysteem heb je in elk hoekje van je woning toegang tot een stabiel netwerk. Het wifisysteem installeert en configureert zichzelf. Maar daar stopt het gemak niet, want met behulp van de nieuwe Telenet-app regel je nog gemakkelijker je internetverbruik en nodig je met één klik vrienden uit om ook jouw netwerk te gebruiken.

Telenet TV op al je schermen

Met Telenet WIGO geniet je ook van het strafste entertainment, op de manier die jij verkiest. Kijkt er iemand van het gezin televisie waardoor jij je favoriete programma dreigt te missen? Geen probleem, want met WIGO kijk je Telenet TV op al je schermen. En met Free G kijk én chat je on the go via vier verschillende apps (WhatsApp, Messenger, Yelo Play en Play Sports).

Let op! Free G is niet onbeperkt. De hoeveelheid data hangt af van je WIGO-abonnement. Neem contact op met het Telenet Center van Catronics als je hierover meer informatie wenst.

Veel data voor het hele gezin

Elk lid van je gezin maakt gebruik van dezelfde pot data. Daar kun je zelf je tablet mee verbinden. Als iemand zijn data niet opgebruikt, kunnen de andere gezinsleden die data benutten. Overschrijdt iemand zijn datalimiet? Dan kun je zijn verbruik op pauze zetten.

Onbeperkt bellen en sms’en met elk toestel

Afhankelijk van je WIGO-abonnement gebruik je maximaal vijf simkaarten. Zolang je data hebt, bel je gratis naar andere Belgische nummers. Bovendien bel je vanuit elk land in de EU-zone gratis naar andere EU-landen. Behalve vanuit België, want internationale gesprekken vanuit ons land zijn niet inbegrepen in je WIGO-abonnement.

Al heel wat van onze klanten kozen voor Telenet WIGO. Niet verwonderlijk, want 75 procent van hen zag zo zijn telecomfactuur dalen. Wil je ook minder betalen? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham