Specialist in herstellingen van huishoudtoestellen, elektro en IT-toestellen

Het laatste waar je behoefte aan hebt als je elektro stukgaat? Veel gedoe om het hersteld te krijgen. En dat begrijpen wij bij Catronics heel erg goed. Daarom hebben wij een eigen reparatiedienst voor de snelle en vakkundige herstelling van huishoudtoestellen, elektrische apparaten en IT-toestellen.

Herstellingen, herstelling van huishoudtoestellen, elektro en IT-toestellen - Catronics

Onder garantie = gratis herstelling

Catronics is je partner voor de herstelling van al je huishoudtoestellen, elektro en IT-toestellen. Breng je een klein apparaat bij ons binnen? Dan maken we een analyse van het probleem. Valt het toestel nog onder de twee jaar fabrieksgarantie? Dan is de herstelling gratis. Is dat niet zo, dan maken we een offerte voor je op. Je kunt je garantie op IT-toestellen uitbreiden tot drie jaar en op elektrische apparaten en huishoudtoestellen tot vijf jaar.

Altijd originele onderdelen

Heb je een defect aan een groot toestel? Dan komt een van onze gespecialiseerde technici bij je langs. Hij analyseert het probleem, zegt je hoeveel de reparatie kost, en voert de herstelling ter plaatse uit. Al onze herstellingen gebeuren met originele onderdelen. Onze dienstverlening omvat ook een vervangtoestel als je dat nodig hebt.

Niet herstelbaar = nieuw toestel

Je kunt bij de aankoop van elk toestel een verzekering afsluiten om te voorkomen dat je een nieuw toestel moet kopen als blijkt dat je apparaat niet te herstellen is. De aankoopprijs van je toestel bepaalt de prijs van die bijkomende verzekering.

Heb je zo’n verzekering? Dan krijg je een nieuw toestel als je oude toestel niet te repareren is. De waarde van je nieuwe toestel is dezelfde als je oude toestel min een jaarlijkse waardevermindering. Vraag ons gerust om meer informatie.

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor de herstelling van huishoudtoestellen, elektrische apparaten en IT-toestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw huishoudtoestel, elektro of IT-toestellen laten herstellen - Catronics

Vraag je herstelling hier aan

Of bel ons op 014 51 02 20!

10 + 9 =

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham