Volautomatische koffiemachine JURA E8: een revolutie in de koffiepot

Keuken

De nieuwe E-serie van koffiemachinefabrikant JURA tekent voor een ware revolutie in de koffiepot. Dankzij de implementatie van het innovatieve impulsextractieproces (P.E.P.®) maak je moeiteloos een overheerlijke kop koffie, melk, espresso of cappuccino. Dit proces zorgt ervoor dat heet water in korte, snelle en krachtige intervallen door het koffiepoeder geperst wordt. Zo komen de koffiespecialiteiten nog beter tot hun recht, en is een maximale aromaverspreiding ook bij snel gemaakte kopjes koffie gegarandeerd.

Perfecte bereiding

De sleutel tot volmaakte koffie ligt in de bereiding, en net daar heeft JURA met de E8 ingrijpende verandering doorgevoerd. Zo is het bereidingsproces voor espresso volledig geperfectioneerd en verzekert de zestraps AromaG3-molen de optimale maalgraad van de koffiebonen.

Intelligent watersysteem met automatische filterdetectie

Dankzij de CLARIS-waterfilters geniet je van een perfecte waterkwaliteit om de beste kopjes koffie te maken. De filters zijn zo ontworpen dat ze de volautomatische koffiemachine optimaal beschermen tegen kalkaanslag. Ze filteren ook zware metalen of chloor uit het water, zodat die geen afbreuk doen aan de smaak of de geur van de koffie.

Het intelligente watersysteem (I.W.S.®) benut optimaal de voordelen van de filter en de filtercapaciteit. Met behulp van RFID-technologie zijn het filterpatroon en de volautomatische koffiemachine draadloos met elkaar verbonden. Zo wordt de filter automatisch gedetecteerd en ben je zeker van een eenvoudig én veilig gebruik.

De nieuwe norm in bediening

Snel én direct je favoriete koffiespecialiteit bereiden? Dat is geen probleem met de JURA E8. De toetsen aan de voorzijde (Espresso, Koffie, Cappuccino en Melkschuim) en het moderne tft-kleurendisplay laten je toe om snel je keuze te maken. Met deze volautomatische koffiemachine zet je bovendien moeiteloos twee kopjes tegelijk. Het waterreservoir van 1,9 liter zorgt voor constant koffiegenot.

Oog voor hygiëne en design

Dankzij de geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s maak je met één druk op de knop je apparaat proper. Nieuw is dat je met één enkele handgreep de melkuitloop, die vaatwasserbestendig is, verwisselt. Met haar symmetrische vormen, harmonische lijnen en knappe details is deze volautomatische koffiemachine ook nog eens mooi om naar te kijken!

Wil je meer weten over de JURA E8? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham