Verrijk je kijkervaring met Yelo Play

Ongecategoriseerd | Telenet

Yelo Play is een Telenet-app waarmee je op elk mobiel apparaat kunt tv-kijken. Alle programma’s die via je beeldbuis je huiskamer binnenkomen, bekijk je met Yelo Play ook op je computer, tablet en smartphone. Vechten om de afstandsbediening is niet meer nodig, want met Yelo Play kijk je waar en wanneer jij wilt naar je favoriete zenders!

Yelo Play, tv-kijken met een extra dimensie

Yelo Play biedt je heel wat mogelijkheden. Je kunt er niet alleen live mee tv-kijken, maar ook voorgeprogrammeerde uitzendingen van je Digicorder herbekijken, een programma opnemen via je computer, tablet of smartphone, of een film bestellen via de Yelo Play-app. Bestel je een betalende film? Dan verrekent Telenet de kosten rechtstreeks via je kredietkaart.

Swipen maar!

Met Yelo Play is het ook een koud kunstje om je tv-toestel met je tablet te bedienen. Je swipet heel gemakkelijk van je tablet naar je tv. Als je een film of programma op je tablet aan het bekijken bent, kun je dus moeiteloos verder kijken op je tv-toestel. Wel goed om te weten: swipen kan alleen maar als je Digicorder en tablet verbonden zijn met hetzelfde netwerk.

Hoe swipe ik naar mijn tv via mijn tablet?

Swipen doe je wanneer je een tv-programma of film aan het kijken bent op je tablet. Je legt je vinger op het beeld en swipet zachtjes naar boven. Je tablet stuurt dan de film of het programma dat je aan het bekijken bent naar de Digicorder, die het vervolgens naar je tv stuurt. Dit proces duurt enkele seconden. Heb je meerdere Digicorders in huis? Dan verschijnt er een keuzemenu om te bepalen op welke tv je jouw programma of film wilt laten afspelen.

Wil je meer weten over Yelo Play en je kijkervaring verrijken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham