Verrijk je kijkervaring met Yelo Play

Ongecategoriseerd | Telenet

Yelo Play is een Telenet-app waarmee je op elk mobiel apparaat tv-kijkt. Alle programma’s die via je beeldbuis je huiskamer binnenkomen, bekijk je met Yelo Play ook eenvoudig op je computer, tablet en smartphone. Vechten om de afstandsbediening is niet meer nodig, want met Yelo Play kijk je naar je favoriete zenders, waar en wanneer jij dat wilt!

 

Yelo Play: tv-kijken met een extra dimensie

Yelo Play biedt je heel wat mogelijkheden:

  • live tv-kijken
  • van je smartphone of tablet de afstandsbediening van je tv maken
  • voorgeprogrammeerde uitzendingen van je Digicorder herbekijken
  • een programma opnemen via je computer, tablet of smartphone vanop afstand
  • tot zeven dagen terug je favoriete programma’s (her)bekijken met Terugkijk TV van Play (More)
  • een film bestellen via de Yelo Play-app

 

Swipen maar!

Dankzij Yelo Play is het ook een koud kunstje om je tv-toestel met je tablet te bedienen. Je swipet heel gemakkelijk van je tablet naar je tv. Als je een film of programma op je tablet aan het bekijken bent, kun je dus moeiteloos verder kijken op je tv-toestel. Wel goed om te weten: swipen kan alleen maar als je Digicorder en tablet verbonden zijn met hetzelfde netwerk.

 

Hoe swipe ik naar mijn tv via mijn tablet?

Swipen doe je wanneer je een tv-programma of film aan het kijken bent op je tablet. Je legt je vinger op het beeld en swipet zachtjes naar boven. Je tablet stuurt dan de film of het programma dat je aan het bekijken bent naar de Digicorder, die het vervolgens naar je tv stuurt. Dit proces duurt enkele seconden. Heb je meerdere Digicorders in huis? Dan verschijnt er een keuzemenu om te bepalen op welke tv je jouw programma of film wilt laten afspelen.

 

Met het hele gezin

Met Yelo TV kun je via internet van Telenet op elk scherm live kijken naar programma’s, series en films. En dat met vijf personen tegelijkertijd, elk op een eigen toestel. Voor de programma’s van Play, Play More en Play Sports kunnen twee personen tegelijk kijken. Je tv-toestel wordt niet meegerekend.

Wil je meer weten over Yelo Play en/of Yelo TV van Telenet en je kijkervaring verrijken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham. Wij zijn een erkende Telenet-winkel.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham