Verkoper Gezocht! (Catronics Ham)

Telenet

Exellent Catronics te Ham,  Dorpsstraat 5, is  al vele jaren een Telenet servicecenter en een gekend verkoop- en herstelpunt van elektrische huishoudtoestellen. We  zijn op zoek naar een extra commerciële medewerker/medewerkster voor de verkoop van Telenet internet-, vaste en mobiele telefoondiensten, digitale tv-producten, smartphones, tablets, pc’s , huishoudtoestellen, …

Je hebt een enorme passie voor alles wat te maken heeft met smartphones, telefonie, multimedia, informatica en elektrotoestellen in het algemeen. Je bent positief en hebt een sterk empathisch vermogen.

Je behandelt vragen/klachten van klanten op een klantvriendelijke en servicegerichte manier.  Je bent flexibel , een echte teamplayer,  stessbestendig,  communicatief, enthousiast, energiek en resultaat gedreven.  Je gaat bij elk contact op zoek naar mogelijke verkoopopportuniteiten en houdt de klant tevreden. Je hebt een sterke overtuigingskracht, bent computervaardig en hebt een verzorgd voorkomen.

Je bent op zoek naar een fulltime betrekking ; 4 dagen in de week , evenals op zaterdag. Zaterdagwerk schrikt jou dus niet af.

Ervaring in de sales is een must, ervaring in de telecom is een extra troef. 

Wij voorzien een uitgebreide interne opleiding. Jij bent leergierig en wil jezelf ontwikkelen in een functie als Telenetverkoper en verkoper van elektrische toestellen.

Ben jij de juiste kandidaat ?  Stuur dan jouw CV + begeleidend schrijven naar

Martine Peeters of Guy Willems
Exellent Catronics NV
Netestraat 33
2280 Grobbendonk
Tel 014/51 02 20
Martine.peeters@catronics.be
Guy.willems@catronics.be

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham