Toestellen om alcoholvrij de eindstreep te halen

Huishoudtoestellen | Keuken

Februari loopt op zijn laatste benen en daarmee is ook het einde van Tourneé Minérale in zicht. Maar zoals zo vaak wegen de laatste loodjes het zwaarst. Daarom stelt Catronics je graag enkele kwaliteitsvolle toestellen voor. Toestellen die jou helpen om alcoholvrij de eindstreep te halen. En om je helemaal over de streep te trekken, doen we er een aantal receptjes bovenop. Schol!

 

De Solis Multi Slow Juicer XXL

In een handomdraai een lekker sapje of een overheerlijke smoothie maken? Dat doe je met de Solis Multi Slow Juicer XXL. Dankzij de koudperstechnologie tover je eenvoudig harde en zachte vruchten om tot een smaakvol en gezond drankje vol vitaminen. En dat zonder ze in stukken te snijden! Dit toestel is uitgerust met een crushfunctie. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en opvallend stil.

Lees meer over dit toestel

 

De Solis Juice Fountain Pro

Met deze krachtige sapcentrifuge verwerk je moeiteloos harde en zachte groenten en fruit tot overheerlijke sapjes. Deze hoogwaardige centrifuge met een kan van 1 liter is gemaakt van roestvrij staal en gietaluminium. Ze kan met verschillende snelheden draaien. De Solis Juice Fountain Pro heeft een vulopening van 8 centimeter en laat je toe om gemakkelijk pulp uit het sap te filteren.

Recept voor een natuurlijk energiedrankje (voor zes personen)

Mix 500 gram groene pitloze druiven, 2 geschilde kiwi’s en 250 gram aardbeien in de Solis Juice Fountain Pro. Voeg 500 milliliter magere melk, 2 eetlepels eiwitpoeder en een half glas geplet ijs toe.

Dit toestel is enkel te koop in onze winkels

 

De Russell Hobbs 3 in 1 Juicer

De Russell Hobbs 3 in 1 Juicer is een fruitpers, citruspers én blender. Het is dus het ideale toestel voor liefhebbers van sapjes, soepjes en smoothies. Het mes is gemaakt uit roestvrij staal. De motor heeft een vermogen van 800 watt. En de vulopening heeft een diameter van 7,4 centimeter. Je kunt met dit toestel dus moeiteloos groot fruit verwerken.

Recept voor een lekker gezond drankje

Mix 3 wortelen, 2 groene appels, een halve broccoli en een halve rode paprika. Het resultaat is een echt vitaminebommetje! Met vitamine B, C en E en bètacaroteen.

Lees meer over dit toestel

 

De Solis Vario Waterkoker

Kun je echt genieten van een lekker kopje thee? Dan is deze innovatieve waterkoker echt iets voor jou. Je kiest zelf de temperatuur van je water (70, 80, 90 of 100 °C), houdt je water 2 uur warm met de warmhoudfunctie en geniet van zuiver water dankzij de hoogwaardige en uitneembare kalkfilter. Dit toestel is gemaakt uit BPA-vrije kunststofdelen en uitgerust met een oververhittingsbeveiliging.

Recept voor een verwikkend kopje thee (voor 4 personen)

Laat een liter water koken. Voeg 4 schijfjes gember, 1 theelepel kurkuma en het sap van 1 citroen toe.

Lees meer over dit toestel

 

Een JURA-koffiemachine

Met een volautomatische koffiemachine E8 of Z6 van JURA schenk je jezelf, je familie of je vrienden een ongeëvenaard lekker kopje koffie, melk, espresso, cappuccino of ristretto. Dankzij het innovatieve impulsextractieproces (P.E.P.®) stroomt het water kort, snel en met krachtige intervallen door het koffiepoeder en komt je warme drank in schokgolfjes in je kop terecht.

Deze volautomatische koffiemachines zijn heel eenvoudig te bedienen. Een druk op de knop volstaat om een heerlijk kopje te maken en de ruimte te vullen met heerlijke aroma’s!

Lees meer over de JURA E8Lees meer over de JURA Z6

 

De SodaStream Spirit Black

Geniet je van heerlijk verfrissend plat of bruisend kraantjeswater én wil je een kleinere ecologische voetafdruk? Ga dan zeker voor de SodaStream Spirit Black. Met dit gebruiksvriendelijke toestel met knap design hoef je geen wegwerpflessen met drinkbaar water meer te kopen. Je geniet gewoon thuis of op kantoor van heerlijk kraantjeswater. En dankzij de talrijke smaakvolle siropen die je aan het SodaStream-water kunt toevoegen, creëer je zelfs moeiteloos je eigen limonade.

Lees meer over dit toestel

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham