Telenet 5G verbinding Antwerpen en Limburg. Stap voor stap.

Telenet

Telenet 5G verbinding Antwerpen en Limburg. Stap voor stap.

Bij Telenet draait het niet alleen om de technologie die we hebben, maar vooral om de gebruikservaring en service die we jou als klant bieden. Om deze belofte ook in de toekomst waar te maken, breiden we ons mobiele netwerk nu al uit met 5G. Want wie klaar is voor 5G, is klaar voor morgen.

Het 5G netwerk heeft 3 grote voordelen:

  1. Hogere snelheid – zo’n 10 tot 100 keer sneller dan 4G
  2. Meer capaciteit op het netwerk – ook op drukkere plaatsen krijg je hierdoor betrouwbaar mobiel internet.
  3. Lagere latency – minder vertraging tussen verzenden en ontvangen

5G voor alle Telenet-klanten

Vanaf nu is 5G inbegrepen in alle abonnementen met mobiel (ONE, ONEup, Telenet Mobile, WIGO, King, Kong, …). Als je smartphone 5G-klaar is én je woont of werkt in een regio waar er 5G-signaal is, krijg je een pop-up om nieuwe instellingen te accepteren of een update te doen. Zo zorgen we ervoor dat al onze klanten klaar zijn voor morgen.

Is jouw toestel klaar voor 5G?

De meeste recente toptoestellen kunnen het 5G-signaal ontvangen. Wil je weten of jouw toestel compatibel is? Surf dan even naar de website van het merk van je toestel (Samsung, Apple, …). Is jouw toestel compatibel, heb je 5G-bereik in je regio én heb je een abonnement met mobiel (ONE, ONEup, Telenet Mobile, WIGO, King, Kong, …), dan krijg je een pop-up op je smartphone om nieuwe instellingen te accepteren of een update te doen. Niet alle 5G-ready smartphones krijgen die pop-up op hetzelfde moment. De fabrikanten moeten de update per type toestel goedkeuren.

Is 5G beschikbaar in mijn regio?

Het uitrollen van het 5G-netwerk gebeurt geleidelijk aan. Want voor deze nieuwe technologie zijn grondige ingrepen nodig. Regio’s waar de vraag het grootst is, komen daarbij eerst aan de beurt.

Je kan uiteraard ook altijd bij de specialisten van Catronics terecht. Als trouwe Telenet partner zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste acties, abonnementen, services en meer. Spring dus zeker even binnen als je meer informatie wil!

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham