Sonos Arc, Five en Sub: ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Radio

Sonos heeft met de soundbar Arc, de hifispeaker Five en de subwoofer Sub (gen 3) de spelregels voor geluid veranderd en de lat bijzonder hoog gelegd. Want met deze drie nieuwe producten heeft de expert in luidsprekersystemen een unieke geluidsbeleving gecreëerd. 

 

Sonos Arc: eersteklas smart soundbar met Dolby Atmos

Muziek en geluid kunnen je echt raken. Een film met een sterke soundtrack maakt indruk, een lied kan intense emoties opwekken. Op voorwaarde dat de apparatuur de klanken weergeeft zoals de componist ze bedoeld heeft. En dat is met de Sonos Arc zeker het geval!

 

Sonos Arc: hoogwaardige technologie, knap design

Sterker nog, dankzij de hoogwaardige Trueplay™-tuningtechnologie die het geluid afstemt op de akoestiek van de kamer en dankzij de krachtige speakers die het geluid gericht de kamer insturen, komen klanken echt tot leven en krijgen liedjes en soundtracks een extra dimensie. Bovendien heeft de Sonos Arc een knap en slank design, waardoor hij een stijlvol element wordt in elk interieur.  

 

Sonos Arc: eenvoudige bediening

De Sonos Arc blinkt ook uit in gebruiksgemak. Je bedient hem met je stem, de afstandsbediening, de app of Apple AirPlay 2. En dankzij de ingebouwde Google Assistant krijg je zelfs snel een antwoord op al je vragen.

Meer info? Neem contact op of kom bij ons langs

 

Sonos Five: een krachtige hifispeaker

De nieuwe Sonos Five is een geüpgradede hifispeaker die, net zoals de Sonos Arc, uitgerust is met Trueplay™-tuningtechnologie. In vergelijking met zijn voorganger heeft deze Sonos Five een groter geheugen en meer verwerkingsvermogen. En dat levert nóg betere prestaties op.  

 

Sonos Five: een smart speaker

De Sonos Five is een slimme speaker. Als je hem liggend gebruikt, wordt het linker- en rechterkanaal automatisch gescheiden om een krachtig stereo-effect te creëren. Gebruik je twee speakers rechtopstaand als stereopaar? Dan wordt elke speaker een monospeaker. Zo krijg je een nog breder geluidsveld.

Meer info? Neem contact op of kom bij ons langs

 

Sonos Sub: een draadloze subwoofer

Sluit de Sonos Sub (gen 3) aan op je Sonos-systeem en boost zo je geluidskwaliteit. Je geniet van een diepe bas zonder enige vervorming. Deze subwoofer neemt de laagste frequenties over en creëert zo een vol geluid dat je kunt voelen. Bovendien past deze subwoofer met zijn elegante design in elk interieur.

Meer info? Neem contact op of kom bij ons langs

 

Wil je meer weten over deze nieuwe Sonos-apparaten? Of wil je de hoogwaardige kwaliteit beleven? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham