Samsung Frame, een echt kunstwerk

TV

Met The Frame herdefinieert Samsung tv-kijken zoals we het nu kennen. Dankzij zijn unieke design met een houten kader en Art Mode geeft dit revolutionaire televisietoestel een nieuw en kunstzinnig elan aan je interieur.

 

Bekijk ons aanbod

 

Art Mode voor elk interieur

The Frame is een televisietoestel met een dubbele functie. Je kunt er in hoge kwaliteit televisie mee kijken, maar ook een hele resem schilderijen mee bewonderen. Zet je de Samsung Frame op Art Mode? Dan kun je in de Samsung Art Store een van de 1200 schilderijen kiezen die jij op het scherm wilt zien. Zo geef je met dit televisietoestel een artistieke toets aan je interieur.

4K-beeld met QLED-technologie

Catronics kiest voor televisietoestellen met de beste kleurenweergave en beeldkwaliteit. Met de QLED-technologie voldoet de Samsung Frame helemaal aan die eisen. Met dit toestel verzeker jij je van een kleurenvolume van 100 procent en een realistische kleurenweergave.

Stijlvol kunstig design

Niet alleen het grote scherm maakt indruk. De Samsung Frame lijkt op een echte lijst en gaat zo moeiteloos op tussen andere schilderijen. Elke lijst is gemakkelijk verwisselbaar met behulp van een handig kliksysteem. Zo stem je dit decoratieve element helemaal af op je interieur en creëer je moeiteloos de sfeer de je wenst.

One Invisible Connection

Bij veel televisietoestellen steken de kabels vervelend uit. De Samsung Frame is voorzien van een One Invisible Connection om alle kabels op een efficiënte manier te verbergen. Met de One Connection Box verbind je bovendien al je toestellen op een onzichtbare manier. Daarmee is een optimaal ruimtegebruik verzekerd.

Wil je meer weten over de Samsung Frame? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

 

Bekijk ons aanbod

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham