Mijn wasmachine stinkt! Wat nu?

Wasmachines

Ruikt je wasmachine vies? Heel vervelend. Want je streeft naar propere was en daar hoort natuurlijk een lekkere, frisse geur bij. Achtergebleven bacteriën liggen vaak aan de oorsprong van een wasmachine die stinkt. Ga samen met ons op zoek naar de oplossing!

Wassen op 90 °C: dé oplossing voor een wasmachine die stinkt

Bacteriën kunnen zich gemakkelijk nestelen in de trommel van je wasmachine. Ook de dichtingen zijn een geliefkoosde plaats waar microben goed gedijen. Ons advies? Ga minstens één à twee keer per maand voor een wasprogramma van 90 °C.

Gebruik reinigingspoeder om vieze geuren te vermijden

Laat je wasmachine maandelijks eens zonder wasgoed en met wat Miele-reinigingspoeder draaien. Eventuele vieze geuren zijn meteen verdwenen. Dit poeder is uitermate geschikt voor alle merken van wasmachines. En goed om te weten: je kunt het ook gebruiken in je vaatwasser!

Ontdek de programmamanager van Miele

Ben je al een tevreden gebruiker van Miele? Dan kun je heel eenvoudig de programmamanager instellen. Selecteer het gewenste programma, voeg de juiste hoeveelheid poeder toe en druk op de startknop. Zo simpel is het! Onaangename geurtjes maken geen kans, want met het juiste programma van Miele ben je altijd verzekerd van een fris ruikende en propere was!

Tijd voor een nieuwe wasmachine?

Ben je toe aan een nieuwe wasmachine? Bij Catronics hebben we een ruime voorraad aan wasmachines van diverse merken. Kom zeker eens een kijkje nemen in een van onze winkels! We geven je advies op maat en helpen je om de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Hulp nodig voor een defect toestel of een wasmachine die stinkt? Neem gerust contact met ons op.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham