Miele product-update

Huishoudtoestellen

Catronics is al jaren een trouwe Miele partner. Onze specialisten in de winkel worden ook regelmatig getraind en net als Catronics staat Miele ook voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen.

We geven jullie graag een update van het Miele assortiment waarbij duurzaamheid en innovatie centraal staan.

De nieuwe Miele warmtepompdroogkasten.

Hoewel de klassieke condensatie droogkasten en droogkasten met luchtafvoer nog populair zijn, heeft Miele eind 2020 besloten om volop de kaart van duurzaamheid te trekken. De productie van de klassieke droogkasten werd stopgezet. De toekomst ligt nu volledig bij droogkasten met warmtepomp technologie.

Dankzij de Drycare 40 functie kunnen alle kledingstukken die op 40 graden wasbaar zijn, probleemloos in de droogtrommel worden gedroogd. Ook als textiel volgens het waslabel niet is goedgekeurd voor machinaal drogen.

Bij aankoop van een droogkast speelt geluid een steeds belangrijkere rol. Hierin gaat Miele nu nog een stap verder dan voordien. Nieuwe isolatiestrips die aan de trommel zijn bevestigd, verminderen het geluid van knopen en ritsen merkbaar. Dit zorgt voor een nog aangenamer omgevingsgeluid.

Nieuw assortiment vaatwassers.

Automatische dosering voor perfect resultaat:
AutoDos is wereldwijd de eerste automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Vaatwasser en poeder zijn daardoor precies op elkaar afgestemd systeem, er wordt afhankelijk van het programma en het optimale tijdstip gedoseerd. Geniet van de vrijheid: één PowerDisk is voldoende voor gemiddeld 20 wasbeurten1. Eén keer programmeren is voldoende, daarna wast de eerste autonome vaatwasser automatisch met AutoStart.

De nieuwe generatie robotstofzuigers.

De nieuwe Scout RX3 is op veel vlakken een verbetering van zijn voorganger.

  • De zuigkracht is verhoogd met 25%
  • Slechts 8,5cm hoog
  • Tot 120 minuten autonomie

Er is ook een vernieuwde Scout app die eenvoudig is in gebruik. Met de ingebouwde HD camera op de Scout RX3 Home Vision HD kan je zelfs via de app live meekijken in je woonkamer!

 

Dit is slechts een greep uit alle nieuwe producten die Miele te bieden heeft. Kom langs in onze winkel te Grobbendonk of Ham om het assortiment te ontdekken, met deskundig advies van onze specialisten. Of bekijk het Miele assortiment in onze webshop:

Ontdek ons Miele assortiment

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham