Merk in de kijker: Samsung

Huishoudtoestellen | Smartphone | TV

Het Zuid-Koreaanse Samsung geeft al jaren de toon aan in consumentenelektronica. Het bedrijf begeeft zich graag op onbetreden paden om zo producten te ontwikkelen die klanten een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding bieden. We stellen deze Koreaanse elektrogigant graag aan je voor.  

De toekomst vormgeven

Samsung wil de wereld inspireren met innovatieve technologieën, ontwerpen en producten. Het bedrijf streeft naar concepten die consumentenlevens verrijken en vergemakkelijken, en bijdragen tot de maatschappij. Zo geeft Samsung de toekomst vorm met producten van topkwaliteit die consumenten beleving bieden.  

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Samsung hecht veel waarde aan duurzame producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf beloofde al in 1992 om in zijn productontwikkeling rekening te houden met de aarde en het milieu. Het bedrijf zegt dat een milieubewust beheer in de dagelijkse bedrijfsvoering, een aanbod van milieuvriendelijke oplossingen en een doordachte bedrijfsstrategie tot een duurzame, gezonde toekomst leiden.

Service als prioriteit

Samsung vindt service essentieel. Daarom werkt het bedrijf nauw samen met zijn verdelers. Die kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning. Samsung geeft ons al jaren de kans om hun laatste nieuwe toestellen als een van de eerste winkels aan te bieden aan onze klanten. Dat is een blijk van vertrouwen die we erg waarderen.

Bekijk ons gamma Samsung-wasmachines.
Bekijk ons gamma Samsung-droogkasten.
Bekijk ons gamma Samsung-vaatwassers.
Bekijk ons gamma Samsung-televisietoestellen.
Bekijk ons gamma Samsung-tablets.
Bekijk ons gamma Samsung-smartphones.

Ben je op zoek naar duurzame en hoogwaardige elektro? Ontdek dan ons aanbod aan Samsung-toestellen. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham