Merk in de kijker: Miele

Huishoudtoestellen

Het Duitse bedrijf Miele geldt al jaren als een grote speler op de consumentenmarkt. Het uitgebreide en hoogwaardige aanbod van dit topmerk gaat van huishoudtoestellen en witgoed tot medische producten. Catronics is zeer tevreden over de kwaliteit van Miele en werkt graag met het merk samen. Daarom zetten we Miele in dit artikel in de kijker.

Immer besser

Miele werd in 1899 opgericht door technicus Carl Miele en zakenman Reinhard Zinkann als een bedrijf dat melkcentrifuges produceerde. Hun motto ‘Immer besser’ reflecteert vandaag nog altijd de filosofie van het bedrijf. Miele wil het meest betrouwbare premiummerk ter wereld zijn. Het bedrijf is toonaangevend en handelt altijd met het grootste respect voor klanten én medewerkers.

Ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid

Miele is een lid van Global Compact, het VN-initiatief om maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen. Het bedrijf gelooft dat een goed doordachte en ecologische strategie een absolute voorwaarde is om economisch succes te boeken op lange termijn. Daarom draagt Miele duurzaamheid én duurzaam (onder)handelen hoog in het vaandel. Want alleen zo kan Miele met respect voor het klimaat producten van topkwaliteit produceren.

Betrouwbaar merk

Door de voortdurende focus op kwaliteitsverbetering en innoverende technieken brengt Miele telkens weer toestellen van topkwaliteit op de markt. Of het nu gaat om huishoudtoestellen, medische instrumenten of witgoed: Miele is een merk dat staat voor betrouwbaarheid. Elk nieuw product dat bij Miele van de band rolt, biedt meerwaarde aan de consument. Het is dus niet verwonderlijk dat we bij Catronics al jarenlang met plezier dit merk verkopen.  

Bekijk ons gamma Miele-wasmachines.
Bekijk ons gamma Miele-droogkasten.
Bekijk ons gamma Miele-vaatwassers.

Ben je op zoek naar een huishoudtoestel van topkwaliteit? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod aan Miele-toestellen. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham