Merk in de kijker: AEG

Huishoudtoestellen

Het Duitse merk AEG staat voor betaalbare kwaliteit en milieuvriendelijke en energiezuinige huishoudtoestellen. Het bedrijf streeft met zijn toestellen die uitblinken in degelijkheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid naar optimale klantentevredenheid. Het zal je dus niet verbazen dat we dit merk bij Catronics graag aan onze klanten aanbevelen. 

‘Steeds een idee vooruit’

AEG wil met zijn huishoudtoestellen consumenten de controle geven over huishoudelijke taken zoals koken, wassen of afwassen. Hun slogan ‘Steeds een idee vooruit’ realiseren ze door innovatieve huishoudtoestellen op de markt te brengen die de verwachtingen overtreffen en voldoen aan de hedendaagse én toekomstige behoeften.  

Grondlegger modern industrieel design

Peter Behrens kwam in 1907 bij het bedrijf terecht. Hij groeide uit tot een visionaire architect die met zijn visie en ideeën van AEG de grondlegger van modern industrieel design maakte. Zijn motto? ‘Perfectie in vorm en functie’. Een stelregel die we ook vandaag nog terugvinden in de huishoudtoestellen van AEG.

Blik vooruit

AEG beseft heel goed dat morgen vandaag begint en dat ons leven en onze levensstijl voortdurend veranderen. Daar speelt het merk met zijn huishoudtoestellen op in door te focussen op technologische verbeteringen die consumenten toelaten om ook de uitdagingen van de toekomst met succes aan te gaan.

Ben je op zoek naar huishoudtoestellen die een antwoord bieden op je huidige en toekomstige behoeften? Ontdek dan ons aanbod aan AEG-toestellen. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham