Scherpere kleuren dankzij de LG OLED-tv

Op zoek naar een televisietoestel met haarscherp beeld? Kies dan voor de OLED-tv van LG en beleef de ultieme kijkervaring!

Ben je toe aan een nieuw televisietoestel? Dan stellen we je graag de LG OLED-tv aan je voor. Deze tv is uitgerust met de revolutionaire OLED-technologie. Het gevolg? Je geniet van de perfecte kijkervaring. Door de haarscherpe 4K Ultra HD-resolutie is de LG OLED-tv volledig aan de huidige streamingbehoeften aangepast. Je kijkt dus in de hoogst mogelijke kwaliteit naar jouw favoriete films en series.

 

Ontdek de LG OLED-tv

 

Sprankelend kleurenpalet

Dankzij de OLED-technologie komen scherpere kleuren perfect tot uiting. Het verschil met de vorige generatie tv’s? Alle pixels worden afzonderlijk in- en uitgeschakeld. En dat zorgt voor een zeer nauwkeurige beeldkwaliteit en een prachtig kleurenpalet.

Geen vervelende achtergrondverlichting meer

Bij led-tv’s worden sommige kleurschakeringen overstemd door de achtergrondverlichting van het toestel. Dat is niet zo met de LG OLED-tv, waarbij de juiste kleurenrepresentatie altijd verzekerd is.

Verschillende groottes, ultradun

Wens je een tv met een diameter van 55, 65 of liever 77 inch? Geen probleem, want de LG OLED-tv is verkrijgbaar in al die maten. Bovendien is het toestel dunner dan de meeste andere tv’s, waardoor het een elegante uitstraling heeft.

tussen diepzwart en helder wit. Zwart ziet er dus écht uit als zwart. Het contrast van die prachtige witte maan met de donkere nachtlucht komt zo nog beter uit.

Slimmere smart-tv

Door het nieuwe smart-tv-besturingssysteem WebOS reageert je LG OLED-tv nóg sneller. Om het gebruiksvriendelijke startscherm te bedienen, heb je alleen de ‘Magic Remote’-afstandsbediening nodig. Je kunt je startscherm bovendien personaliseren. Magic Link stelt je films en programma’s voor op basis van jouw voorkeuren. Zo ontdek je eenvoudig boeiende nieuwigheden.

AI-technologie die je leven gemakkelijker maakt

LG OLED-tv’s zijn uitgerust met ThinQ, een vorm van artificiële intelligentie die je leven vereenvoudigt. Dankzij de ingebouwde Google Assistant vind je in no time je gewenste programma. Het enige wat je moet doen is tegen de afstandsbediening praten … die het vervolgens simpelweg voor je opzoekt! Ook info opvragen over een bepaalde film of songtrack is geen probleem.

Surf naar onze website voor meer informatie of kom naar Catronics in Grobbendonk of Ham om de troeven van de LG OLED-tv te ontdekken.

 

Ontdek de LG OLED-tv

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham