Laurastar DMS-stoomstrijkijzers: jouw garantie op kreukvrije en bacterieloze kleren

Huishoudtoestellen

Mijten, bacteriën, microben, schimmels … Het is ongelooflijk welke organismen er zich allemaal op onze kleding bevinden. Zelfs na een wasbeurt. Want om micro-organismen te doden, zijn temperaturen van meer dan 60 °C nodig. Je kleren zijn dus een broeihaard. De oplossing? Ze strijken met een DMS-stoomstrijkijzer van Laurastar.

 

Stoom zonder vloeibare watermoleculen

DMS staat voor Dry Microfine Steam. Een DMS-stoomstrijkijzer produceert stoom van meer dan 100 °C die geen watermoleculen in vloeibare vorm meer bevat. De stoom verlaat het strijkijzer met een snelheid van 15 meter per seconde en verwarmt zo moeiteloos elke textielvezel.

 

Grondige reiniging

De opwarming doodt micro-organismen. Die bestaan voornamelijk uit eiwitten. De hete stoom breekt die eiwitten af, waardoor de organismen sterven. Zo dood je met een Laurastar DMS-stoomstrijkijzer 100% van de mijten en 99,99% van de bacteriën die op je kleren aanwezig zijn. Sterker nog, door de grondige reiniging kunnen er zich de eerste 24 uur na een strijkbeurt geen micro-organismen op je kleren vormen.

 

Wetenschappelijk bewezen

De effectiviteit van de reinigende kracht van een Laurastar DMS-stoomstrijkijzer is onderzocht en bevestigd door het onafhankelijke Zwitserse laboratorium Scitec SA. Met een Laurastar DMS-stoomstrijkijzer houd jij je kleren kreukvrij en bacterieloos.

 

Goed voor allergieën

Heb je een luchtwegallergie? Dan kan een strijkbeurt met een Laurastar DMS-stoomstrijkijzer je last aanzienlijk verminderen. Want je doodt ermee 100% van de mijten op je kleren die verantwoordelijk zijn voor je allergie. Laurastar is dus goed voor je kleren én je gezondheid.

 

Wil je meer weten over de reinigingskracht van Laurastar DMS-stoomstrijkijzers? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkels in Ham en Grobbendonk.

Kun je niet wachten om een Laurastar DMS-stoomstrijkijzer in huis te halen? Surf dan snel naar onze webshop.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham