Laat je huishoudtoestellen herstellen bij Catronics

Ongecategoriseerd

Al dertig jaar kan Catronics rekenen op tevreden klanten uit Grobbendonk, Ham en omgeving. Waarom? Omdat klanten weten dat ze bij ons terechtkunnen. En omdat wij de expertise in huis hebben om voor elke elektro-uitdaging een oplossing te bieden.

Voor ons geen wegwerpcultuur. Wij willen onze klanten van dienst zijn met IT-, elektro- en huishoudtoestellen die jarenlang meegaan. Daarom verkopen wij ze niet alleen, we herstellen ze ook.

 

Gun je toestellen een tweede leven

Van een laptop die hapert tot een wasmachine die niet meer goed centrifugeert. Van een tv-toestel dat plots dienst weigert tot een microgolfoven die niet meer warmt. Vaak kunnen we een apparaat nog een tweede leven geven.

Door de jaren heen bouwden we een multidisciplinair team van technici uit. Zo staat er altijd iemand klaar met professioneel advies voor jouw specifieke toestel of probleem. Is een herstelling onmogelijk of te duur in verhouding tot de kostprijs van een nieuw toestel? Dan communiceren we daar heel open over.

 

Onmiddellijk gratis herstelling of prijsofferte

Een klein toestel kun je gemakkelijk bij ons binnenbrengen. Voor een defect aan een groter toestel komt onze gespecialiseerde technicus met plezier bij je langs. Met deze service aan huis willen we het jou extra gemakkelijk maken.

Valt je toestel nog onder garantie? Dan herstellen we het natuurlijk gratis. Is dat niet het geval, dan doen we een prijsvoorstel. Zo beslis je zelf of je het de moeite waard vindt om het te laten herstellen en kom je nooit voor onaangename financiƫle verrassingen te staan.

 

Lees meer over de garanties en verzekeringen bij de aankoop van een nieuw toestel

 

Twijfel je over de herstelling omdat je niet zo lang zonder je IT-apparaat of huishoudtoestel kunt? Geen nood. Wij hebben meestal een vervangtoestel voor jou ter beschikking.

 

Kwaliteit als sleutel, ook bij herstellingen

Net zoals we in onze verkoop kiezen voor kwaliteitsvolle merken, gaan we bij onze herstellingen voor de best mogelijke oplossing: al onze herstellingen gebeuren met originele onderdelen en door ervaren vakmensen.

Wil je een huishoudtoestel laten herstellen? Of een IT-apparaat of andere elektro laten repareren?

  • Spring gerust binnen in onze winkel in Grobbendonk of Ham.
  • Of vraag je herstelling hier online aan.
  • Of bel ons: 014 51 02 20.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham