Je keukentoestellen eenvoudig schoonmaken doe je zo!

Keuken

Je gebruikt de meeste keukentoestellen heel intensief. Want je bent elke dag in je keuken in de weer en schakelt je toestellen in om eten te bereiden, een heerlijk kopje koffie te maken of je vaat weer proper te krijgen. Het gevolg? Je keukentoestellen worden vuil of hun prestaties verminderen. We vertellen je graag hoe je heel eenvoudig je keukentoestellen schoonmaakt én in topconditie houdt!

 

Een kraaknette oven

Je oven reinigen is een vervelende klus die met de geurloze Miele-ovenreiniger heel wat vlotter gaat. Uren schrobben is niet nodig, want dankzij het zeer sterke, vetoplossende vermogen van dit product maak je in no time je oven grondig proper.

<<Miele-ovenreiniger>>

 

 

Schitterende kookplaten

Je keramische kookplaten laten schitteren doe je met de Miele-reiniger voor keramische kookplaten. Daarmee verwijder je heel eenvoudig, snel en veilig aangekoekte etensresten, vet én kalkvlekken. Deze krachtige reiniger is niet geschikt voor met CleanSteel en PerfectClean veredelde oppervlakken. Even opletten dus!

<<Miele-kookplaatreiniger>>

 

 

Een propere afwasmachine

Om lang te genieten van je afwasmachine is het belangrijk dat je die regelmatig aan een grondige schoonmaak onderwerpt. En dat kan heel eenvoudig met de Miele-IntenseClean of de Miele-DishClean, twee producten die efficiënt vet, bacteriën, geurtjes, kalk en lichte afzettingen verwijderen en zo een optimale werking van je afwasmachine garanderen. De IntenseClean is ook geschikt om je wasmachine schoon te maken.

 

Een tip! Gebruik je Miele PowerDisk All in 1 als afwasmiddel in je vaatwasser met AutoDos? Dan ben je zeker van een perfecte reiniging van je vaat én een vriendelijk middel voor je afwasmachine.

<<Miele-PowerDisk>>

 

 

Schone roestvrijstalen oppervlakken

Vingerafdrukken, strepen of vlekken op roestvrijstalen oppervlakken? Die verdwijnen als sneeuw voor de zon met Miele-SteelCare. Sterker nog, dankzij de beschermende laag die dit product achterlaat, krijgt vuil geen kans om zich te hechten. Zo ben je zeker van roestvrijstalen oppervlakken die lang glanzen én proper blijven.

 

 

Smaakvolle koffie

Koffieolie en koffieresten kunnen de smaak van je koffie beïnvloeden. Wil je blijven genieten van lekkere koffie die smaakt zoals een goede kop koffie hoort te smaken? Reinig dan regelmatig je koffiezetautomaat met Miele CVA-reinigingstabletten. Zo ben je zeker van jarenlang optimaal koffiegenot. En met de Miele-melksysteemreiniger verzeker je jezelf van hygiënisch schone melkleidingen die vrij zijn van melkeiwit en melkvetten.

 

<<Miele CVA-reinigingstabletten>>

<<Miele-melksysteemreiniger>>

 

 

Kalkvrije toestellen

Kalk is een van de grootste bedreigingen voor een optimale werking van je keukentoestellen. Met de Miele CVA- en DG-ontkalkingstabletten verwijder je grondig en veilig kalkresten in je (stoom)oven en koffieautomaat, want deze tabletten laten geen resten van chemische stoffen na.

<<Miele-ontkalkingstabletten>>

 

 

Wil je meer weten over het onderhoud en de schoonmaak van je keukentoestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham