Inbouw keukentoestellen

Keuken

“Oh, hebben jullie ook inbouwtoestellen bij Catronics?” Ja hoor! Een heel breed aanbod zelfs!

Vaatwassers, koelkasten, ovens, aquariums & veel meer! Ok nee, dat van die aquarium is overdreven, maar als je een nieuw inbouwtoestel nodig hebt in jouw keuken, dan kan je daarvoor zeker bij Catronics terecht. Onze specialisten kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Zij volgen regelmatig bijscholingen en trainingen van de fabrikanten om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie en trends.

INBOUWWEKEN – Tot 50% korting

Zijn jouw keukentoestellen aan vervanging toe? Of heb je beslist dat het wel eens tijd wordt voor een volledig vernieuwde keuken? Dan is het nu het moment om je toestellen aan te kopen want het zijn inbouwweken bij Catronics! Tijdens onze inbouwweken geniet je van heuse kortingen, cashbacks en cadeaus op inbouwtoestellen.

Hulp nodig van een echte vakman? De vakman in jouw buurt staat steeds voor jou klaar! Met zijn kennis en advies helpt hij jou het ideale toestel kiezen. Wil je na de aankoop dat je vakman je toestel voor jou installeert en je nog een woordje uitleg geeft? Dan helpt je vakman je daar met veel plezier een handje mee!

ONTDEK HIER ALLES OVER DE INBOUWWEKEN

Miele introduceert de culinaire lade

Keuzevrijheid naar behoefte: bij de culinaire lade van Miele kan je flexibel kiezen uit vier functies. Om te genieten van perfecte koffie kan je jouw kopjes eenvoudig voorverwarmen. Of je profiteert van voorverwarmde borden. Om te voorkomen dat jouw gerechten na de bereiding afkoelen, kunnen deze heel eenvoudig worden warmgehouden. En de “slow cooking” functie is bovendien bijzonder geschikt voor zacht en mals bereid vlees. 

Expertise & kwaliteit

Bij Catronics kennen we onze producten en bespreken we met plezier jouw behoeften voor de ultieme keuken-ervaring. We weten ook dat de afwerking bij de montage heel belangrijk is, dus daar hebben we ook extra aandacht voor. Spring eens binnen, ontdek ons assortiment en geniet jarenlang van de juiste keuze!

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham