Hoe de Samsung Eco Bubble-wasmachine het verschil maakt

Wasmachines

Engageer jij je voor het milieu en vind je duurzaamheid een must? Dan is de Samsung Eco Bubble-wasmachine echt iets voor jou. Door zijn ecologisch verantwoorde manier van wassen draag je een steentje bij aan een betere toekomst voor ons klimaat. Zonder daarbij in te leveren op properheid en luxe.

Hoe werkt de Samsung Eco Bubble?

Het mooie aan de Samsung Eco Bubble is dat de wasmachine je kleding net zo schoon krijgt met koud water, als andere wasmachines met warm water. Nog voor het wasproces begint, worden water, zuurstof en wasmiddel opgeslagen, waardoor de Samsung Eco Bubble minder elektriciteit verbruikt om hetzelfde resultaat te bereiken.

Grondig gewassen, ook op lage temperatuur

Dankzij de Eco Bubble-technologie zijn je kleren verzekerd van een krachtige wasbeurt, zelfs op lage temperaturen. Want het wasmiddel neemt de vorm van bubbels aan die tot ver in de vezels dringen, waardoor vuil nog effectiever afgevoerd wordt. Bovendien behoeden die bubbels je wasgoed tegen schuren, waardoor zelfs de meest fragiele stoffen onaangetast blijven.

Minder zeepresten, beter voor het milieu

De speciaal ontworpen StayClean-lade, compleet met waterspoelsysteem, zorgt ervoor dat er meer wasmiddel afgevoerd wordt. Zeepresten krijgen daardoor veel minder kans om zich te nestelen. Propere wasmiddellade gegarandeerd!

Stijlvol design

Naast zijn efficiëntie in ecologisch wassen heeft de Samsung Eco Bubble nog een andere troef: zijn stijlvolle design. Want het oog wil uiteraard ook wat. Met zijn transparante Crystal Gloss-deur past deze wasmachine moeiteloos in elk interieur.

Eenvoudig problemen oplossen

Het zelfwerkende Smart Check-foutbewakingssysteem spoort eventuele complicaties op. Maar daar blijft het niet bij. Het systeem maakt een duidelijke analyse en biedt je een uitweg voor je probleem aan via een handige smartphone-app. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar voorkom je ook onnodige reparatiekosten.

Meer weten over ecologisch wassen met de Samsung Eco Bubble? Vraag naar deze wasmachine bij onze specialisten of ontdek de Samsung-wasmachines in onze webshop.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham