Het is tijd voor een steelstofzuiger!

Huishoudtoestellen

Wil je een steelstofzuiger kopen? Dan koop je een compacte en lichte stofzuiger zonder snoer. Deze stofzuigers zijn heel wendbaar, geschikt voor alle vloeren en hebben vaak een ingebouwde kruimeldief. Ze werken met een oplaadbare batterij, dus de gebruiksduur is heel belangrijk. Verder stofzuig je makkelijker de trap, op moeilijk te bereiken plaatsen én onder lage meubels.

Weet je nog niet welk model voor jou het meest geschikt is? Dan helpen we jou bij Catronics met plezier bij het kiezen. Wij geven gepast advies zodat je met het juiste toestel naar huis gaat. Een steelstofzuiger maakt je dagelijkse leven een stuk eenvoudiger!

Ontdek de SAMSUNG Steelstofzuigers

Samsung Steelstofzuiger VS20R9046

Maak verschillende soorten vloeren schoon met een maximum aan zuigkracht. De digitale invertermotor van Samsung genereert een zuigkracht tot maar liefst 200 watt. De aerodynamisch ontworpen borstel en filter optimaliseren bovendien de luchtstroom, en de multicyclonische luchtfilter zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Je maakt extreem effectief schoon dankzij de grote zuigkracht. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen, een efficiënt energieverbruik en een grote zuigkracht.

De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert tot 3.750 keer per minuut, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken. Je kunt de roterende trommel gemakkelijk schoonmaken door hem in één klik los te koppelen.

MET ÉÉN KEER OPLADEN KUN JE EEN HEEL UUR AAN DE SLAG EN IS JE HUIS VAN BOVEN TOT ONDER WEER HELEMAAL STRALEND SCHOON.

Dankzij de krachtige batterij (3000mA) behoudt de stofzuiger tot een heel uur zijn zuigkracht. De batterij blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli. Bovendien kun je hem vervangen door een reservebatterij om tot twee uur lang schoon te maken.

Maak kennis met de MIELE TRIFLEX. Een snoerloze steelstofzuiger met extra Li-ion-accu voor extra lange looptijd.

Comfort modus
Moeiteloze reiniging
Perfect voor grote oppervlakken: breng de PowerUnit onderaan uw Miele stofzuiger Triflex HX1 aan. Zo zuigt u vooral ruimtes met een groot oppervlak heel comfortabel, bijvoorbeeld lange gangen of grote woonkamers. Dankzij het lage gewicht ligt uw stofzuiger perfect in de hand. Voor kleine zuigpauzes tussendoor heeft de stofzuiger een functie om deze neer te zetten.
Reikwijdte modus
Maximaal bereik
Veelzijdige mogelijkheden: het maakt niet uit of u onder platte meubels zuigt of het plafond van stof wilt ontdoen. Dankzij de bovenop aangebrachte PowerUnit van de Triflex HX1 bent u uiterst flexibel. U komt met de stofzuiger heel makkelijk onder bedden en kasten, zodat uw huis geheel schoon is.
3-in-1-design
Optimale flexibiliteit voor elke situatie
Geniet van maximale flexibiliteit: de PowerUnit van de Miele stofzuiger Triflex HX1 kan zowel boven- als onderaan worden aangebracht. Daardoor kunt u heel makkelijk onder platte meubels komen en ook grote oppervlakken zuigt u moeiteloos. Ook solo kan de PowerUnit direct worden gebruikt: perfect geschikt om autostoelen of de bank even snel te zuigen. Het opbouwconcept van de Triflex HX1 past zich optimaal aan uw behoeftes aan.
Compact modus
Gemakkelijke bediening
Wilt u slechts een paar kruimeltjes van de zetel zuigen of het stof van de autostoelen? Met de PowerUnit solo is dat geen probleem: deze kan gemakkelijk worden verwijderd en onafhankelijk van de zuigbuis en de elektrische borstel worden gebruikt. De PowerUnit kan snel worden gebruikt, u bespaart tijd en kan toch efficiënt reinigen.

AEG Steelstofzuigers – Veelzijdige prestaties. Betaalbare kwaliteit.

Met rechtstreekse toegang tot de handeenheid en accessoires aan boord stelt de draadloze QX7-P je in staat om snel over te schakelen van het reinigen van de vloer naar die moeilijk bereikbare plekken, en weer terug, in een handomdraai.

Ongeëvenaarde reinigingsprestaties, voor langere tijd.
Axiale cyclonische technologie zorgt voor ongeëvenaarde prestaties tijdens de hele reiniging, zelfs terwijl de stofbak gevuld wordt. Met een looptijd van maximaal 50 minuten, om meer terrein te bestrijken.
PowerRoller – expert op harde vloeren.
De PowerRoller verwijdert in één keer alles van fijn stof tot extra grote deeltjes. Het afgesloten mondstuksysteem creëert een hogere luchtsnelheid die stof op de krapste plekken efficiënt verwijdert en zo zorgt voor een 7 keer zo krachtige opname van stof in spleten.
Ergonomisch ontwerp voor compleet reinigingscomfort.
Met een ergonomisch ontwerp, easy-grip-handvat en lage gewichtsverdeling ligt de Well Q7-P lichter in de hand en zorgt zo voor comfortabelere reiniging van vloeren. Terwijl de dubbele handgreep zorgt voor comfortabele reiniging boven de vloer en wanneer je hoog moet reiken.

Ontdek ons ruime aanbod steelstofzuigers bij Catronics in Grobbendonk of Ham. Of online op onze webshop!

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham