Generatie 7000: Innovatie en topkwaliteit in je keuken

Huishoudtoestellen | Keuken

Miele is al jaren een synoniem voor innovatieve keukentoestellen van ongeëvenaarde kwaliteit. En net als je denkt dat het niet meer beter kan, overtreft deze Duitse fabrikant zichzelf met zijn Generatie 7000-keukentoestellen, die topprestaties combineren met gebruiksvriendelijkheid, design en slimme technieken.

We stellen graag enkele toppers uit deze revolutionaire reeks aan je voor:

 

Ovens met baanbrekende technologie

Dankzij de innovatieve technologieën zijn je mogelijkheden met een oven uit de Generatie 7000-reeks talrijk. Koken vanaf een afstand, je oven handenvrij bedienen, de smaak van gerechten perfect onder controle houden … Of wat dacht je van volumetrisch koken, waarbij de elektromagnetische golven intelligent reageren op de textuur van de voeding? Het kan allemaal met de Generatie 7000-ovens!

Ontdek de M7240Ontdek de H7240BMOntdek de H7264BP

 

Stoomovens met ongeëvenaarde kracht

De stoomovens van de Generatie 7000-reeks voegen meer dan één extra dimensie toe aan koken. Deze krachtige ovens met DualSteam-functie zijn een garantie op volle smaken. Dankzij de constante temperatuur en vochtigheid blijven de voedingsstoffen in je gerechten optimaal behouden. Bovendien zijn deze stoomovens uiterst gebruiksvriendelijk en kun je er ook sous-vide mee koken.

Ontdek de DG7440Ontdek de DGD7035

 

Culinaire lades van de next generation

Met de culinaire lades van Generatie 7000 houd je moeiteloos borden of gerechten warm, en word je een slowcookingsterrenchef. Door met je culinaire lade te koken op lage temperatuur, krijg je malse en sappige vleesgerechten die je meteen na het garen kunt aansnijden. En tijdens het koken geniet je van heerlijke aroma’s in je keuken.

Ontdek de ESW7010

 

Vaatwassers met uniek doseersysteem

De vaatwassers uit het Generatie 7000-gamma zijn uitgerust met een uniek doseersysteem. Het innovatieve AutoDos-systeem zorgt ervoor dat deze vaatwassers hun verbruik van reinigingsmiddelen aanpassen aan het programma dat je kiest of aan hoe vuil de vaat is. Je bent dus altijd zeker van een optimaal resultaat.

Ontdek de G7367SCVIXXLO

 

Inductiekookplaten met bijzondere eigenschappen

Een inductiekookplaat van de Generatie 7000-serie herkent automatisch de grootte van een pan waardoor er bijna geen energie verloren gaat tijdens het koken. Daarnaast onderscheiden deze inductiekookplaten zich door enkele bijzondere eigenschappen zoals TempControl voor een constante pantemperatuur, SmartSelect om de vermogensstanden voor elke kookzone rechtstreeks in te stellen, en PowerFlex om snel grote potten en pannen te verwarmen.

Ontdek de KM7201FROntdek de KM7210FR

 

Wil je meer weten over onze Generatie 7000-keukentoestellen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkels in Ham en Grobbendonk.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham