Fun in de keuken

Keuken

Het is koud, restaurants zijn (helaas) nog gesloten en de corona lockdown houdt ons allemaal thuis. Gelukkig zijn er ook leuke manieren om die tijd thuis door te brengen. Want een wafel, pannenkoek of cake smaakt natuurlijk altijd! En bij Catronics helpen we jou met de glimlach en het juiste advies graag op weg naar je volgende zelfgemaakte dessert. Tijd voor wat fun in de keuken! ?

Popcorn & Chill

Niets is zo gezellig als series streamen op een koude winteravond. Behalve series streamen op een koude winteravond mét popcorn! En ja, je kan uiteraard een zak popcorn bij de lokale supermarkt kopen. Maar verse, warme popcorn is toch wel het échte werk. Dichter bij een bioscoopervaring kom je momenteel niet.

Bovendien is het maken van popcorn dankzij de popcornmaker ook nog kinderspel! Mais erin, popcorn eruit. Heerlijk.

Als je nog op zoek bent naar Streamz tips, dan kunnen we trouwens Black-out, Chernobyl of Big Little Lies aanraden. Heb je nog geen Streamz? Dan kunnen wij jou daar uiteraard ook bij helpen. Je kan nu alvast 14 dagen gratis kijken via Streamz.be

Donut worry, be happy!

Is zelf pannenkoeken of wafels bakken te saai voor jou? Dan is deze Donut maker allicht iets voor jou!

Met de Bestron Donut maker kan je zeven heerlijke donuts maken in een handomdraai. Dankzij de automatische temperatuurregeling moet jij alleen nog het recept volgen. De donut maker doet de rest! Veilig, fun, makkelijk te reinigen en vooral: heel erg origineel!

Wat we trouwens niet aanraden is om het record ‘donuts eten’ te verbreken. Een Amerikaan (uiteraard ?) slaagde er in 2018 in om 257 donuts op te eten in 6 minuten. We stellen voor dat je begint met een portie van 7 stuks. Dat zal mogelijk wel voldoende zijn!

{

De Smeg keukenrobot is echt super in onderhoud!

Laura van Lauries bakery is trouwe klant bij Catronics en maakte deze supertoffe video waarin we haar een dagje in haar bakkerij kunnen volgen!

Take it slow… met de slowjuicer!

Met deze juicer kun je ’s ochtends met gemak wat langer blijven liggen en toch heel gezond ontbijten. De vulopening is extra groot, dus grote stukken groente of fruit zijn geen enkel probleem voor deze machine. De pulp wordt opgevangen in de daarvoor bestemde pulphouder, terwijl het sap rechtstreeks in de sapkan terechtkomt. Zo wordt het wel heel eenvoudig om je dag te beginnen met een gezonde dosis vitaminen en mineralen.

Geniet moeiteloos van de beste kwaliteit

De naam Solis Juice Fountain Compact doet het al vermoeden: deze RVS juicer is lekker compact, terwijl dat niets afdoet in kwaliteit. Hij is zo ontworpen, dat zowel harde als zachte stukken groenten of fruit in een handomdraai als sap kunnen worden genuttigd. Met de draaiknop selecteer je de gewenste perssnelheid, afhankelijk van het stuk groente of fruit waarmee je de vruchtschacht vult. Na het juicen is de tuit van sapschaal af te sluiten, om lekken te voorkomen. De sapkan, die naadloos op de sapcentrifuge aansluit, is eenvoudig uit te nemen.

Als je nog op zoek bent naar slowjuice inspiratie, dan kan dit artikel met 12 top slowjuice-recepten je zeker op weg helpen!

Keep calm and have a waffle

Een onmisbare klassieker voor ieder gezin blijft toch wel het wafelijzer! Simpel, handig en zooo lekker! Met zelfgemaakt ijs (ja hoor, ijsmachines hebben we ook bij Catronics) of zelfgemaakte slagroom bijvoorbeeld.

Het model hier afgebeeld is een compact 4×7 wafelijzer met bakplaten in massief gegoten aluminium en antiaanbaklaag. Het wafelijzer is voorzien van Cool Touch handgrepen, regelbare thermostaat, indicatielampje en vergrendelingsfunctie. Tenslotte kan u het toestel verticaal opbergen zodat het weinig plaats inneemt.

Oh en zelfs koude wafels zijn best lekker. Dus teveel wafels bakken is gewoon onmogelijk ?

Mix it up!

De compacte staafmixer van bamix kan je gerust als een complete keukenrobot zien. Dankzij de verschillende accessoires, kan hij zowat elke klus in de keuken aan. Ijs crushen, groenten snijden & smoothies maken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van de afwas blijf je ook gespaard. Je hoeft het keukentoestel enkel even onder warm stromend water houden en de klus is geklaard.

Nog altijd worden de producten van bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Ze zijn bijzonder zuinig en en stil, maar toch krachtig. En met levenslange motorgarantie op toestellen en de garantie op vervangbare onderdelen, kunnen wij jouw bamix na jaren gebruik nog herstellen.

Zoek je nog inspiratie? Dan is de website van bamix trouwens een ideaal vertrekpunt. Have fun!

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham