Een mobiele airco, de kortste weg naar koelte in huis!

Huishoudtoestellen

Tropische temperaturen? Die zijn een garantie op puffen en zweten, een loom gevoel en slapeloze nachten. Behalve als je een mobiele airco in huis haalt. Want zo creëer je moeiteloos een aangenaam binnenklimaat in elke kamer!

 

Een mobiele airco?

Investeren in een uitgebreid airconditioningsysteem met binnen- en buitenunits is niet nodig om een ruimte te koelen. Een mobiele airco kan die opdracht ook vervullen. Het is een airconditioningsysteem op wielen dat de ruimte waarin het staat koelt.

 

Eenvoudige werking

Het principe van een mobiele airco is eenvoudig en verschilt nauwelijks van de werking van een traditionele airco: een ventilator zuigt de warme lucht in een kamer aan. Die lucht stroomt vervolgens door een warmtewisselaar met koelmiddel. Daardoor koelt de lucht af. De afgekoelde lucht wordt daarna terug de kamer ingeblazen.

 

De voordelen van een mobiele airco

  • Geen installatie nodig

Een mobiele airco is een plug-and-playtoestel. Je hoeft dus niet te boren of leidingen te leggen om te genieten van heerlijke koelte in huis. Gewoon de airco uit de verpakking halen, het snoer in het stopcontact steken en … zalig afkoelen.

  • Gemakkelijk te verplaatsen

Met een mobiele airco koel je heel gemakkelijk elke ruimte. Een frisse zolderkamer waarop je zoon of dochter kan studeren, een koele woonkamer om samen met je gezin televisie te kijken, of een slaapkamer met een aangename temperatuur om heerlijk in te slapen? Je realiseert het allemaal in een handomdraai met je mobiele airco.

  • Budgetvriendelijk

De prijs-comfortverhouding van een mobiele airco is uitstekend. Want je bespaart op installatiekosten en materiaal als je voor een mobiele airco kiest.

  • Zuivere lucht

De meeste mobiele airco’s zijn uitgerust met een ionisator die de lucht zuivert. Zo geniet je niet alleen van koele temperaturen, maar ook van gezonde schone lucht in de ruimte waar je mobiele airco staat.

 

De ruimte bepaalt het koelvermogen

Mobiele airco’s bestaan in verschillende vermogens. Het volume van een ruimte, de ligging (de blootstellingsgraad aan de zon) en de isolatiewaarde van ramen, muren en plafonds zijn de belangrijkste parameters om het minimumvermogen van je mobiele airco te bepalen.

Catronics heeft een handige formule ontwikkeld om snel het minimale koelvermogen voor jouw ruimtes te bepalen. We geven je dan ook met veel plezier advies!

Ontdek onze mobiele airco’s

 

Kleine broertje: de aircooler

Ligt een mobiele airco buiten je budget? Dan biedt een aircooler je een goed alternatief. Een aircooler is het kleine broertje van een mobiele airco. Het is een toestel waarmee je een verfrissende luchtstroom creëert. Zo geniet je op zonovergoten dagen van een heerlijk verkoelende bries in huis!

Ontdek onze aircoolers

 

Wil je meer weten over onze kwaliteitsvolle mobiele airco’s of aircoolers? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkels in Ham en Grobbendonk.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham