Een Miele-wasmachine van topkwaliteit kopen? Catronics is je partner!

Huishoudtoestellen | Wasmachines

Modder, zand, water met kalk, zeep, virussen: een wasmachine heeft een hard bestaan. Vooral als je je wasmachine intensief gebruikt, is het essentieel om te kiezen voor een toestel van topkwaliteit. En dat vind je bij Catronics! Twee voorbeelden van wasmachines die zich onderscheiden op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn de Miele WEE675 en de Miele WEI335. Op de Miele WEE675 geniet je nog van een tijdelijke Catronics-korting van 50 euro! We stellen deze wasmachines graag aan je voor:  

 

De Miele WEE675 WPS 8 kilo

Deze wasmachine met TwinDos en CapDosing staat voor een perfect wasresultaat. De SoftCare-trommel met een capaciteit van 8 kilo is je garantie op een voorzichtige behandeling van je was. De Miele WEE675 WPS is uitgerust met de optie Voorstrijken om je was na elke wasbeurt te ontkreuken. Zo gaat strijken wel vijftig procent sneller! Dit toestel met A+++-label en negen wasprogramma’s is uitgerust met WiFiConn@ct. Je kunt het dus moeiteloos van een afstand bedienen.

Lees meer over de Miele WEE675 WPS

 

De Miele WEI 335 WPS 9 kilo

Deze wasmachine is net zoals zijn broertje WEE675 WPS uitgerust met TwinDos en CapDosing, maar voegt daar QuickPowerWash aan toe. Daarmee is de Miele WEI 335 WPS een van de snelste wasmachines. De SoftCare-trommel heeft een capaciteit van 9 kilo, maar dankzij de SingleWash was je ook moeiteloos en energiezuinig één kledingstuk. De optie Voorstrijken zorgt er bovendien voor dat je de kleren die je in deze machine wast, vijftig procent sneller strijkt. De Miele WEI 335 WPS is een A+++-wasmachine met veertien programma’s en koppelt snelheid aan efficiëntie en duurzaamheid.

Lees meer over de Miele WEI 335 WPS  

 

Profiteer tijdelijk van een korting van 50 euro!

We bieden uitzonderlijk een korting van 50 euro aan als je de Miele WEE675 telefonisch of via e-mail bij ons bestelt voor 10 mei 2020!

Bel naar 014 51 02 20 of mail naar info@catronics.be.    

 

Ontdek ons volledige aanbod

In onze webshop vind je een groot aanbod aan wasmachines voor elk budget. Een tip? Bekijk zeker ook eens de Siemens WM14T493FG, een kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke wasmachine met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook op deze wasmachine bieden we een tijdelijke korting van 50 euro aan.    

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham