De Miele Triflex-steelstofzuiger maakt stofzuigen fun!

Huishoudtoestellen

Een innovatieve en gebruiksvriendelijke snoerloze steelstofzuiger die zich onderscheidt op het vlak van flexibiliteit, kwaliteit en design. Dat is kort samengevat de Miele Triflex-steelstofzuiger.

Bekijk ons aanbod van Miele Triflex-stofzuigers

 

Drie-in-een

Met de Miele Triflex-steelstofzuiger krijg je niet één maar drie stofzuigers. Je gebruikt hem als steelstofzuiger om snel en grondig vloeren en tapijten te stofzuigen. De PowerUnit laat je toe om deze steelstofzuiger om te toveren tot een krachtige handstofzuiger met een lange of korte steel. Ideaal om plafondhoeken, moeilijk bereikbare plaatsen of kleine oppervlakten zoals autostoelen te stofzuigen!

 

Hoge zuigkracht

De Miele Triflex-steelstofzuiger is uitgerust met speciale vortextechnologie en heeft een zeer stevige elektroborstel. Het resultaat? Deze steelstofzuiger heeft een zeer hoge zuigkracht. En dankzij de HEPA-filter zuig je moeiteloos de kleinste vuiltjes en stofjes op.

 

Optimaal gebruikscomfort

Deze innovatieve steelstofzuiger is geschikt voor elk oppervlak. De brede elektroborstel past zich automatisch aan het oppervlak aan, en is ideaal om snel en grondig grote oppervlakken te stofzuigen. De verwisselbare batterij laat je toe om één uur ononderbroken én snoerloos te stofzuigen.

Kortom, met de Miele Triflex-steelstofzuiger wordt stofzuigen fun!

 

Beschikbaar in drie modellen

Een Miele Triflex-steelstofzuiger bestaat in drie modellen. Naast het basismodel is er ook model met aangepaste filter voor mensen met huisdieren én een model met aangepaste filter voor mensen met allergieën. Deze laatste twee modellen worden geleverd met een extra batterij om autonoom dubbel zoveel oppervlakte te kunnen stofzuigen.

 

Wil je meer weten over de Miele Triflex-steelstofzuiger? Neem dan gerust contact met ons op of ontdek hem in onze webshop of in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

 

Bekijk ons aanbod van Miele Triflex-stofzuigers

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham