De JURA Z6, een innovatief, volautomatisch koffieapparaat

Keuken

De JURA Z6 brengt het segment van de volautomatische koffieapparaten naar een volledig nieuw niveau. Dit innovatieve toestel onderscheidt zich door zijn knappe design. De boven- en voorzijde zijn gemaakt uit massief aluminium met een dikte van drie millimeter. Samen met de ongekende koffiekwaliteit en zijn brede gamma aan specialiteiten maakt dat van de JURA Z6 het perfecte koffieapparaat.

Koffie in een handomdraai

JURA heeft met de Z6 het bereidingsproces voor ristretto en espresso geperfectioneerd. Het innovatieve impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat de koffie in schokgolfjes in de mok terechtkomt. Zo krijg je met één druk op de knop een rijke verspreiding van aroma’s en een heerlijke espresso.

Melk en melkschuim met perfecte temperatuur

Het vernieuwde ontwerp van de pijpjes garandeert lekker melkschuim met een compacte structuur en fijne poriën. Bovendien vindt de omschakeling van melk naar melkschuim volledig autonoom plaats. De JURA Z6 is het eerste koffieapparaat waarbij het mogelijk is om de melk- en melkschuimtemperatuur handmatig in te stellen!

Eenvoudig te bedienen koffieapparaat

Dit volautomatische koffieapparaat is zeer eenvoudig te bedienen. Dankzij de RFID-technologie (Radio Frequency Identification) zijn het filterpatroon en de machine draadloos met elkaar verbonden. Deze automatische detectie van de filter maakt het mogelijk om de nodige instellingen door het apparaat zelf te laten uitvoeren.

Alles in het teken van functionaliteit

Het hoge prestatievermogen en de compacte afmetingen maken van de JURA Z6 een koffieapparaat om rekening mee te houden binnen het segment van de volautomatische koffiemachines. Alle onderdelen van dit apparaat zijn gemakkelijk toegankelijk. Het waterreservoir is aan de zijkant bevestigd en kan met een handvat eenvoudig uit het apparaat genomen worden. Koffiebonen bijvullen doe je aan de voorzijde, wat een plaatsbesparing oplevert.   

Namen geven

Met het lcd-schermpje aan de voorzijde van het apparaat kun je koffiespecialiteiten een naam geven. Je kiest de naam die je wenst en slaat die op. Het bedieningspaneel van het lcd-schermpje zit boven op de JURA Z6, waardoor het apparaat aan de voorkant aan esthetische uitstraling wint.

Wil je meer weten over de JURA Z6? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham