De iPhone 11, de nieuwe ster aan het Apple-firmament

Apple

Snellere processing, betere graphics en nog innovatievere camera’s. Dat is kort samengevat de iPhone 11, de waardige opvolger van de iPhone XR.

 

Bekijk ons aanbod van de iPhone 11

 

20 procent sneller

De iPhone 11 is uitgerust met een A13 Bionic-chipset. Daardoor werken de central processing unit (CPU) en de graphics processing unit (GPU) van dit toestel tot 20 procent sneller. De vertaling? Je krijgt een iPhone met een betere beeldkwaliteit en betere graphics. Bewerkingen en commando’s worden nog sneller uitgevoerd.

 

Sterkere batterij

Apple heeft de iPhone 11 voorzien van een batterij die een uur langer meegaat dan die van zijn voorganger, de iPhone XR. Dat betekent dat je batterij – afhankelijk van hoe intensief je je iPhone 11 gebruikt – pas na 36 tot 40 uur helemaal leeg is.

 

Donkere modus

iOS 13 is het besturingssysteem van de iPhone 11. Net zoals de iPhone XS beschikt dit toestel over de functie Schermtijd – om gedetailleerd bij te houden hoeveel tijd je op je iPhone doorbrengt – en een slimmere versie van de virtuele assistent Siri. De iPhone 11 heeft ook een donkere modus die zorgt voor minder wit op het scherm, en dus een aangenamere leeservaring.

 

Beter beveiligd

Apple heeft voor de iPhone 11 inspanningen geleverd om de privacy van de gebruiker te verhogen. Bovendien voldoet de iPhone 11 aan de IP68-standaard, wat bewijst dat het toestel bestand is tegen schade door stof of spatwater. 

 

Meer optisch en akoestisch comfort

Dankzij de hoogwaardige speakers en de ondersteuning van Dolby Atmos biedt de iPhone 11 je aangenaam akoestisch comfort en een optimale geluidskwaliteit.

De 12-megapixel-groothoekcamera met een zoom van 5 x en de 12-megapixel-ultragroothoekcamera met een zoom van 2 x vormen samen met de nachtmodus een garantie op glasheldere beelden.

Nog een voordeel van deze camera’s? Je ontgrendelt nog gemakkelijker je toestel via gezichtsherkenning en je maakt moeiteloos 4K-video’s én slowmotionvideo’s.

De iPhone 11 is ook beschikbaar in een Pro- en een Pro Max-versie.

 

Wil je meer weten over de iPhone 11? Neem dan gerust contact met ons op of kom hem ontdekken in onze winkels in Ham en Grobbendonk.

 

Bekijk ons aanbod van de iPhone 11

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham