Catronics heeft nieuws dat je móét horen

Radio

Sonos heeft zijn reputatie als dé norm in audio nog eens alle eer aangedaan. Want met de Sonos MoveSonos One SL en Sonos Port laat het merk je nu al proeven van het luisteren van de toekomst. Nog meer goed nieuws? Je vindt deze drie Sonos-pareltjes nu bij Catronics! We stellen ze graag aan je voor:

 

Sonos Move: binnen én buiten genieten van perfect geluid

Sonos Move is een duurzame smartspeaker met batterij waarmee je overal geniet van een perfecte geluidskwaliteit. Deze speaker is bestand tegen water, schokken, vocht, stofdeeltjes, uv-stralen en extreme temperaturen. Je gebruikt hem dus in alle gemoedsrust binnen en buiten.

Dankzij de ingebouwde Google Assistant stream je probleemloos via wifi je muziek, luister je naar het nieuws, stel je je wekker en alarmsignalen in, en krijg je antwoorden op al je vragen.

De Sonos Move is uitgerust met automatische Trueplay™-tuning, produceert een verrassend diepe bas en heeft een breed geluidsveld. Ben je onderweg? Dan laad je de Sonos Move gemakkelijk op met je USB-C-reislader.

 

Sonos One SL: een kleine speaker met een krachtig geluid

Een kamer vullen met geluid zoals het bedoeld is om te klinken? Dat doe je met de Sonos One SL. Deze kleine maar krachtige speaker is een must-have voor elke liefhebber van akoestisch comfort. Je combineert hem gemakkelijk met een Sonos One of een andere Sonos One SL-speaker om te genieten van perfecte stereo.

Integreer je twee Sonos One SL-speakers in je home-cinemasysteem? Dan creëer je het ideale geluidseffect.

 

Sonos Port: ongeëvenaard streamingcomfort

De Sonos Port brengt streamen naar the next level. Sluit je Port aan op je stereo of receiver en stream je muziek, podcasts, luisterboeken, internetradio, platen, cd’s en opgeslagen audiobestanden moeiteloos naar elke Sonos-speaker in huis.

Je bedient dit revolutionaire soundsystem met knappe zwarte look met de Sonos-app of Apple AirPlay 2. Met de 12V-trigger schakel je de versterker automatisch in en uit. Kortom, met de Sonos Port creëer je het ideale soundsystem en de perfecte muziekbeleving.

 

Wil je meer weten over deze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkels in Ham en Grobbendonk.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham