Catronics blijft online open!

Ongecategoriseerd

Voor jouw en onze gezondheid zijn onze winkels in Ham en Grobbendonk gesloten. Maar dat betekent niet dat wij er niet voor je zijn!

Voor dringende herstellingen kun je nog altijd bij ons terecht. We nemen dan uiteraard alle gepaste hygiënische voorzorgsmaatregelen. Bovendien vind je in onze webshop heel veel toestellen om aangenaam thuis te werken, lekker te koken en te ontspannen. 24/24 en 7/7 te bestellen. Allemaal aan huis geleverd!

Heb je een vraag? Bel ons dan gerust op 014 51 02 20. We zijn elke weekdag telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur.

 

Toestellen die je nu meer dan ooit nodig hebt

Moet je door de coronacrisis van thuis uit werken? Dan biedt onze webshop jou hoogwaardige producten om comfortabel en efficiënt je werk te doen. Van een performante laptop om vlot je professionele taken te doen tot een kwaliteitsvolle headset om probleemloos digitaal te vergaderen.

Of misschien heb je plots zeeën van vrije tijd? Dan vind je in onze webshop televisies met ongeëvenaarde geluids- en beeldkwaliteit om je favoriete series of films optimaal te beleven, stofzuigers om gezwind de lenteschoonmaak te doen, en koelkasten of diepvriezers om je voorraad eten en drinken te bewaren.

Bezoek onze webshop

 

Een wasmachine van topkwaliteit kopen? Profiteer nu van 50 euro korting op onze selectie!

Modder, zand, water met kalk, zeep, virussen: een wasmachine heeft een hard bestaan. Vooral als je je wasmachine intensief gebruikt, is het essentieel om te kiezen voor een toestel van topkwaliteit. En dat vind je bij Catronics!

We bieden uitzonderlijk een korting van 50 euro aan bij aankoop van een van deze drie wasmachines uit ons gamma als je ze telefonisch of via e-mail bij ons bestelt voor 19 april 2020!

Ontdek de Miele WEE675 WPS 8 kgOntdek de Miele WEI335 WPS 9 kgOntdek de Siemens WM14T493FG

 

De BlackLine-ovens van Miele: comfortabel koken met klasse

Miele heeft met de generatie BlackLine-ovens zijn reputatie als innovatieve voortrekker in de ontwikkeling van stijlvolle kwaliteitstoestellen weer alle eer aangedaan. Kies je voor een oven uit de BlackLine-reeks? Dan verzeker je je van optimaal kookcomfort, een elegant design en een vooruitstrevende technologie.

Lees hier meer

 

Hou je hoofd en je voedingswaren koel: koop je diepvriezer online

De ene diepvriezer is de andere niet. Maar één ding is zeker: als je je diepvriezer online in onze webshop koopt, dan haal je een hoogwaardig topproduct in huis dat uitblinkt in gebruiksgemak, opbergcomfort en energiezuinigheid. We stellen graag vier diepvriezers aan je voor.

Lees hier meer

 

De Miele Triflex-steelstofzuiger maakt stofzuigen fun

Een innovatieve en gebruiksvriendelijke snoerloze steelstofzuiger die zich onderscheidt op het vlak van flexibiliteit, kwaliteit en design. Dat is kort samengevat de Miele Triflex-steelstofzuiger. Ontdek alles over deze innovatieve stofzuiger op onze website.

Lees hier meer

 

De iPhone 11, de ster aan het Apple-firmament

In coronatijden gemakkelijk in contact blijven met vrienden en familie? Kwaliteitsvolle 4K- of slowmotionvideo’s maken, afspelen en delen? Of urenlang surfen zonder je batterijlader bij de hand te hoeven houden? Het kan allemaal moeiteloos met de iPhone 11, de meest recente ster aan het Apple-firmament.

Lees hier meer

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham