BlackLine-oven: comfortabel koken met klasse

Keuken

Puur glas. Inox handgrepen. Innovatieve features. De BlackLine-oven van Miele koppelt optimaal gebruikscomfort aan zwarte elegantie. Deze oven geeft je interieur een stijlvolle, hedendaagse toets.

 

Bekijk ons aanbod

 

Perfect gaar zonder prikken of proeven

De BlackLine-ovens van Miele zijn vanaf het model H 7365 BP uitgerust met een spijzenthermometer. Zo bereid je moeiteloos en zonder prikken of proeven je vlees, vis of gevogelte. Je leest gewoon op je spijzenthermometer af wanneer je gerecht gaar is.

 

Serveren op de ideale temperatuur

Dankzij de functie TasteControl (vanaf model H 7365 BP) hou je heel gemakkelijk je bereiding op temperatuur zonder dat je vlees, vis of gevogelte verder gaart. Als de bereidingstijd verstreken is, opent de deur van de oven een beetje en zakt de temperatuur. Zo kun je je gerecht altijd op de perfecte temperatuur serveren.

 

Bedienen zonder aan te raken

Met de MotionReact-functie (vanaf model H 7565 BP) bedien je je BlackLine-oven zelfs zonder hem aan te raken. Kom je in de buurt? Dan licht de ovenruimte op, schakelt de display zichzelf in en stopt de geluidtoon die het einde van de gaartijd aangeeft.

 

Bevochtiging voor een knapperig resultaat

Vanaf model H 7165 BP zijn de BlackLine-ovens van Miele uitgerust met een Profi-functie. Daarmee verhoog je moeiteloos de luchtvochtigheid in de ovenruimte om zo je brood en vleesbereidingen van een heerlijk krokant korstje te voorzien.

 

Geluidloos openen en sluiten

De deuren van de BlackLine-ovens zijn uitgerust met een dempmechanisme dat een garantie is op een geluidloze en elegante opening en sluiting van de ovendeur. Bovendien zorgen de FlexiClip-geleiders ervoor dat je comfortabel, veilig én ergonomisch je gerechten in je oven kunt plaatsen.

 

Moeiteloze reiniging

Uren schrobben om je BlackLine-oven proper te krijgen is niet nodig dankzij de pyrolytische zelfreiniging. Die zorgt ervoor dat etensresten gemakkelijk loskomen van het oppervlak en als as uit elkaar vallen. Je reinigt je oven dus in een handomdraai.

 

Koken met je smartphone

De BlackLine-ovens zijn uitgerust met WiFi-Conn@ct. Zo kun je met je Miele@mobile-app heel gemakkelijk de status van een kookprogramma op je smartphone checken.

Wil je meer weten over de BlackLine-ovens van Miele? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham.

 

Bekijk ons aanbod

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham