8K UHD-tv’s: ongeëvenaarde beeldkwaliteit

TV

Was je onder de indruk van de beeldkwaliteit van je 4K UHD-tv? Zet je dan maar schrap. Want de 8K UHD-tv staat voor een nóg beter, scherper en helderder beeld dan haar kleine broertje!

 

Ontdek de 8K UHD-tv

 

De realiteit benaderd

8K UHD-tv’s – of Hi-Vision-tv’s, zoals ze ook genoemd worden – brengen de actie op het scherm nog beter tot in je huiskamer. Kijk je naar een 8K UHD-tv? Dan voelt het net alsof je op de set staat van de film, serie of show die je bekijkt. Zo sterk benadert de beeldkwaliteit van een 8K UHD-tv de realiteit.

 

Het kleinste detail

Ondanks haar naam is de schermresolutie van 8K UHD-tv’s niet twee, maar vier keer zo scherp als die van 4K UHD-tv’s, én zelfs zestien keer zo scherp in vergelijking met Full HD-tv’s. Met een resolutie van 7680 x 4320 pixels worden – zeker op grotere schermen – de details van de details zichtbaar.

 

Optimaal kijkcomfort

8K UHD-tv’s bieden je optimaal kijkcomfort. De hoge beeldkwaliteit betekent dat je ook van dichterbij comfortabel tv kunt kijken, zonder pixels te zien. Tel daarbij de uitstekende geluidskwaliteit van de tv’s en je begrijpt waarom ze in een klasse apart spelen.

 

QLED en 8K, de ideale combinatie

QLED-tv’s laten de beeldkwaliteit van 8K nog beter tot hun recht komen. De kleurenweergave en het contrast van QLED’s en de Direct Full Array-techniek maken van televisiekijken op een QLED 8K UHD-tv een echte sensatie.

 

Ontdek de 8K UHD-tv

 

Kom naar een van onze winkels in Ham of Grobbendonk en ontdek de fantastische beeldkwaliteit van 8K UHD-tv’s. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham