Wist je dat wanneer je de synchronisatie hebt uitgevoerd...

op je Apple – evenals op je Android-toestel, je bij het terugkrijgen van je toestel na herstelling of het aankopen van een nieuw toestel al je gegevens en apps automatisch kunt laten terugplaatsen ?

wanneer je de synchronisatie hebt uitgevoerd op je Apple – evenals op je Android-toestel, je bij het terugkrijgen van je toestel na herstelling of het aankopen van een nieuw toestel al je gegevens en apps automatisch kunt laten terugplaatsen ? Dit doe je door, wanneer je je toestel heropstart, je Gmail of Icloud account in te geven en de keuze te selecteren die je de mogelijkheid biedt om alles terug te zetten van een back-up of reservekopij.