Tip 16 - Go Pro tips en tricks

Go Pro, je beste kameraad.

GoPro Tips en Tricks

Het ski-seizoen is volop bezig en de vakanties volgen zich nu in snel tempo op. Het goede weer zorgt voor ontelbare uitstapjes met de kinderen. Dit willen we natuurlijk op een zo goed mogelijke manier vastleggen om ervoor te zorgen dat we alles kunnen laten zien aan onze vrienden en de rest van de familie. Dit doe je natuurlijk met de populairste camera van het moment. De GoPro serie zorgt voor zorgeloze opnames van alles wat je doet, maar waarom is de GoPro zo populair en waar moet ik op letten ?

  1. De GoPro camera’s kunnen tegen een stootje. Daarom zijn deze camera’s ideaal om ook aan je kinderen te geven om eens een foto te trekken. Met 1 druk op de knop krijg je een kijk op hoe zij de wereld zien. En dit is beter dan je peperdure smartphone voor je ogen op de grond te zien vallen.
  2. Dolle waterpret is toegelaten! De GoPro’s zijn waterdicht en kunnen dus perfect gebruikt worden in de sneeuw of in het zwembad. Enkel als je dieper duikt heb je een kit nodig die je GoPro tot 40 of 60m diep kan brengen.
  3. Met de juiste accessoires kan je je GoPro echt tot je perfecte camera omvormen door hem bijvoorbeeld te bevestigen op je helm, fietsstuur en dergelijke.
  4. Elke GoPro heeft nog een opslagkaart nodig. Voor de beste resultaten kies je best voor een Class 10 Micro SD kaart.
  5. Formatteer de Micro SD kaart regelmatig om steeds een performante opslag te hebben.

GoPro biedt je de mogelijkheid om elk moment vast te leggen.

Een GoPro of accessoire bestellen? Dat kan via http://www.catronics.be/gopro

Tot uw service!

Groetjes,

Ludo