Samsung

Samsung - de vooruitstrevendste

Op vlak van elektronica is er geen enkel merk dat zo vooruitstrevend is als Samsung. En dit op alle onderdelen van hun bedrijf. Dit kan gaan van wasmachines en droogkasten tot een televisie of de laatste nieuwe smartphone. Samsung koppelt hun technologie aan kwaliteit en dit voor een ongezien prijs/kwaliteit verhouding. Samsung zelf biedt de eindklant ook nog eens een goede service door nauw samen te werken met de verdelers. Samsung biedt ons al jaar en dag de laatste nieuwe toestellen aan om mee als eerste deze in de toonzaal te doen verschijnen.

Samsung haalt zijn kennis niet alleen uit de consumenten elektronica. Het staat ook bekend als een leverancier van onderdelen aan verscheidene merken.

Samsung is ervan overtuigd dat we binnen dit en een aantal jaren allemaal een Smart Home zullen hebben. Dit wil zeggen dat al onze huishoudelektro met elkaar zal communiceren en dat wij alles met onze smartphone kunnen bedienen. Wij zullen altijd in contact staan met onze woning en onze woning zal perfect afgestemd zijn op onze levensroutine.

Bekijk HIER ons gamma van Samsung wasmachines.

Bekijk HIER ons gamma van Samsung droogkasten.

Bekijk HIER ons gamma van Samsung vaatwassers.

Bekijk HIER ons gamma van Samsung TV-toestellen.

Bekijk HIER ons gamma van Samsung tablets.

Bekijk HIER ons gamma van Samsung smartphones.