The Frame

The Frame - Tv kijken is een kunst.

The Frame is een TV die niet op een TV lijkt. Met zijn houten kader lijkt hij meer op een schilderwerk dat aan je muur hangt dan op een TV. Maar niet alleen de art-mode functie en zijn onwaarschijnlijke mooie vormgeving maken van dit toestel een must-have. Dit toestel biedt ook 4K beeld met de nieuwe HDR technologie.

Samsung Frame

The Frame Design

Maak je kamer mooier met kunst

Omdat hij op een echte lijst lijkt, maakt The Frame je woonruimte altijd mooier. Het grote scherm biedt een groots display voor kunst, waardoor het beeld altijd indruk maakt – of de tv nu aan of uit staat.


Art Mode

Laat je elke dag opnieuw inspireren

Leun achterover en stel je een schitterend toestel voor waarmee je eenvoudig kunstwerken of foto's kunt tonen.

Zie je woning tot leven komen met The Frame

Samsung-Collectie

Een kunstcollectie in één lijst

Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars.

Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg cultuur toe aan je dagelijkse leven.

Smart

Slimmer dan ooit

Pas The Frame snel en gemakkelijk aan met de One Remote Control. Zo verander je eenvoudig de kunstwerken, de instellingen en de zender. Ook krijg je toegang tot de Smart Hub waar je kunt genieten van uiteenlopende content.

4K-resolutie (Ultra HD)

Zie de wereld in 4K Ultra-HD

Beelden zijn scherper en gedetailleerder met de 4K Ultra-HD-technologie van The Frame.

Dit is 4 keer gedetailleerder dan Full HD, waardoor je zeker weet dat alles op je scherm duidelijk en helder te zien is.

Helderheidsensor

De perfecte manier om de hele dag kunst te bewonderen.

Door het omgevingslicht te detecteren past de helderheidsensor automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting.

Je ziet je kunst dus altijd zoals het bedoeld is. Dag en nacht.

Alle tekst en afbeeldingen zijn afkomstig van www.samsung.com.