Telenet

Anker

[]

Exellent Catronics Elektro Willems mag zich sinds 2014 met trots een Telenet Center noemen. In ons Telenet Center proberen wij de lijn en filosofie die wij al jaren in onze winkel voeren door te trekken: een toffe sfeer en goede service onder toeziend oog van Telenet zelf.

Wat

Wij helpen u graag met het afsluiten van nieuwe – of het herstellen van bestaande Telenet-producten.

U kan bij ons terecht voor het instellen van uw Telenet-mail op uw gsm en het kopiëren van uw gsm-contacten.

Ook staan wij u bij met het installeren en het uitleggen van de Telenet-apps zoals Telenet Mobile, Telenet Support, Triiing, Yelo Play en Play Sports.

Wij ruilen uw Telenet digicorder of digibox en accessoires om of voorzien u van een nieuwe (bijkomende) digibox of digicorder met accessoires.

Promoties

Met plezier kennen wij u steeds de recentste Telenet-promoties toe. Dit kan gaan van promoties voor Telenet Mobile tot kortingen op uw huidige abonnement Hierover zullen wij ook steeds een zeer actieve reclame voeren zodat u altijd van deze promoties op de hoogte bent. Onze Facebook-pagina wordt dagelijks up-to-date gehouden en hier zullen wij ook elke nieuwe promotie vermelden.

Wat niet

Als Telenet center kunnen wij zéér veel, maar jammer genoeg niet alles. Als u vragen heeft over uw factuur, beantwoorden wij deze graag, maar voor de rechtzetting van een foutieve facturatie moet u de Telenet klantendienst rechtstreeks op het nummer 015/66 66 66 contacteren of hen via het contactformulier op www.telenet.be op de hoogte brengen.

WIGO

WIGO, da's alles van Telenet in één pakket: onbeperkt bellen, vast én mobiel, een volle pot data om te verdelen, het snelste internet van Vlaanderen én digitale tv op al je schermen. Genoeg voor iedereen in huis, want je krijgt tot 5 simkaarten. En één overzichtelijke rekening voor alles en iedereen.

Al heel wat van onze klanten kozen voor WIGO. Niet verwonderlijk want 75% onder hen betaalt, na de overstap, minder dan voordien. Bovendien krijgt iedereen meer voor dezelfde prijs. Dus waar wacht jij nog op?

Meer mobiele data, dat verdient een nieuwe smartphone.

Steeds maar swipen en liken, daar heb je natuurlijk een degelijke smartphone voor nodig. Ontdek de nieuwste Apple en Samsung-toestellen, uiteraard aan de beste prijzen. En zelfs met kortingen.

Free G bij WIGO

Met Free G kunnen alle nummers in je WIGO een aantal apps gebruiken zonder dat het dataverbruik meetelt in je datapot. Het gaat om de apps:

  • Yelo play app
  • Play Sports app en website
  • Facebook Messenger (behalve de games)
  • Whatsapp
Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

YELO PLAY

Wat is Yelo TV?

Yelo Play is de app van Telenet om op elk mobiel apparaat TV te kijken. Zo kan je alle zenders die je op je TV kan bekijken ook op je tablet of computer bekijken. Dit is zeer handig als je even naar en andere kamer moet en toch verder wil kijken. Ook als er onenigheid is over welke uitzending er gekeken kan worden, kan Yelo TV de oplossing bieden.

Wat kan ik met Yelo Play?

Met Yelo Play kan je niet enkel TV kijken, maar ook de opnames die je gemaakt hebt met je digicorder via de app herbekijken. Ook kan je je opnames beheren en programmeren via je tablet, smartphone of computer. Je computer biedt je ook nog een extra mogelijkheid en dat is namelijk het opvragen of bestellen van een film. Betalen kan dan rechtstreeks via je kredietkaart.

Hoe swipe ik naar mijn TV via mijn tablet?

Swipen is de mogelijkheid om vanop je tablet een film of een programma te starten op je TV. Dit kan alleen als je digicorder en tablet of smartphone verbonden zijn met hetzelfde netwerk. Dit werkt dus niet via de Telenet Homespot of als je bent ingelogd op een ander netwerk dan waar de digicorder of digibox is aangesloten.

Swipen doe je door, wanneer je een TV-programma aan het kijken bent op je tablet, je vinger op het beeld te leggen en naar boven te vegen. Dit stuurt het programma naar de digicorder en enkele seconden later speelt het programma zich verder af op je TV. Als je meerdere digicorders en/of digiboxen hebt in huis, dan krijg je eerst de mogelijkheid om te kiezen op welke TV je het afspelen wil laten hervatten.

Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Anker

[]

Anker

[]