Ontdek hier ons aanbod wearables

11 juli 2018
Nieuw item
Anker

[]

Heb je er al één?

Je ziet het alsmaar meer en meer. Mensen dragen tegenwoordig vaker terug een horloge. En niet zomaar een horloge. Neen, vaak is het een Activity Tracker, Sporthorloge of Smartwatch. Behalve het uur en de datum geven deze polssieraden je nog veel meer info. Zo kunnen ze bijvoorbeeld sportprestaties en belangrijke lichaamsfuncties meten en registreren. Alsook meldingen van je smartphone of tablet doorgeven. Het verschil leggen we je hieronder kort uit.

Anker

[]

Nieuw item

Activity Tracker

Een Activity Tracker, ook bekend als fitness tracker, is een slim apparaat dat door middel van sensoren bijhoudt hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je verbrandt. Daarnaast meten sommige fitness trackers ook je slaapritme en andere activiteiten zoals fietsen en zwemmen. Door de activity tracker te koppelen aan je tablet of smartphone kun je middels een app bekijken hoeveel je hebt bewogen en of je de gestelde doelen hebt bereikt.

ontdek onze activity tracker

Anker

[]

Nieuw item

Sporthorloge

Sporthorloges zijn een handig hulpmiddel bij het beoefenen van diverse sporten. Ze kunnen fungeren als hartslagmeter, stopwatch, rondeteller of bieden je de mogelijkheid om je training online te analyseren. Ook je snelheid en afstand meten? Kies dan voor een sporthorloge met een gps sensor.

ontdek onze sporthorloges

Anker

[]

Nieuw item

Smartwatch

Een Smartwatch is niet zo maar een horloge, het is een slim horloge, of eigenlijk een kleine computer die je gebruikt als verlengstuk van je smartphone. Verbindt je smartphone via bluetooth met je smartwatch en ontvang op het horloge meldingen wanneer je een mail of bericht ontvangt of zie door wie je gebeld wordt.

ontdek onze smartwatches

Anker

[]

Afbeeldingen