Het analoge TV signaal verdwijnt

Telenet | TV

Het analoge TV signaal verdwijnt in de ruime regio rond Zoersel, Herentals & Herenthout. Dat wil zeggen dat de klassieke manier van TV kijken via de ‘distributiekabel’ verdwijnt. TV kijken kan voortaan alleen nog digitaal.

Maar dat is geen enkel probleem! Bij Catronics staan onze specialisten klaar om je stap voor stap te helpen met de overschakeling naar een digitale toekomst.

Nico, één van de Telenet specialisten in ons Telenet Center te Grobbendonk vertelt in deze korte video alvast hoe we jou kunnen helpen wanneer het analoge TV signaal verwijnt.

Na de overschakeling ben je trouwens helemaal klaar voor die digitale toekomst. Je kan via internet, of via jouw digibox of digicorder namelijk ook de beste films en series bekijken. Deze worden via die digitale internetverbinding naar jouw TV toestel gestreamd via de Streamz app.

Streamz, dat is dé streamingdienst van bij ons. Die ons en onze typische Vlaamse goesting kent als geen ander. Die fantastische fictie van hier verzamelt én er internationale topseries en films aan toevoegt. ’t Beste van overal en van bij onz:
dat kijk je op Streamz!

Catronics is ook een officieel Telenet Center waar je altijd terecht kan voor vragen of informatie over Internet, Digitale Televisie, Telefonie of Streamz!

Tot snel! Of… Tot Zienz!

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham