Chromecast 3, hét apparaat om je media te streamen

Chromecast

Dat je op je smartphone, tablet of notebook kunt kijken naar je favoriete programma, serie of film, is heel handig. Maar wist je dat je heel eenvoudig dat plezier verdubbelt met de Chromecast 3? Want daarmee stream je moeiteloos je media naar je televisie! Extra kijkcomfort gegarandeerd.

Zie het groot dankzij Chromecast

Met de Chromecast 3 zie je het letterlijk groot. Want dit mediastreamingapparaat transporteert jouw entertainment in hoge resolutie van het kleine scherm van je smartphone, tablet of notebook naar het scherm van je tv.

Gebruiksvriendelijk apparaat

De Chromecast 3 onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid. Het apparaat wordt automatisch geüpdatet met nieuwe functies en is gemakkelijk te bedienen met je smartphone of tablet. Zo beheer je moeiteloos het volume, speel je heel eenvoudig je programma’s af en maak je vlot afspeellijsten.

Heel veel keuze

Het enige probleem met de Chromecast 3? Het kan je keuzestress bezorgen! Want de keuzemogelijkheden zijn enorm … Je kiest uit meer dan 200.000 tv-programma’s en films, 30 miljoen muzieknummers en talloze radiozenders, games en gratis of betalende apps.

Schenk jezelf het plezier en comfort van mediastreaming. Kom naar een van de Catronics Telenetcenters in Ham en Grobbendonk om jouw Telenet Chromecast 3 te kopen of bestel hem in onze webshop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham