Catronics Tombola 2022

Tombola

De grote jaarlijkse Catronics tombola is weer terug! En Catronics heeft weer heel wat leuke prijzen kunnen verzamelen, samen met al onze trouwe partners.

We willen deze kans ook nog eens gebruiken om jullie – onze klanten – extra te bedanken voor jullie trouwe bezoek aan onze winkels in Grobbendonk en Ham!

Demonstraties tijdens onze opendeurdagen

Op zaterdag 8 oktober kan je bij Catronics Grobbendonk & Ham kijken naar een demonstratie van Jura & Bamix. Beiden van 10u-17u.

Maar er is meer! Zo komt Panzerglass ook hamerdagen uitvoeren en kan je zelfs jouw moeilijk te strijken kledingstukken meebrengen om te laten strijken door de mensen van Laurastar tijdens de Smart U demo!

Tombola 2022 – Hoe werkt het?

Op alle aankopen van 1 augustus 2022 tot en met 5 oktober 2022 ontvangt u per aankoopschijf van € 25 een tombolaticket per mail. Per ticket kan je 1x deelnemen aan de tombola. Hoe meer tickets je verzamelt, hoe meer kans je maakt op een prijs! De eerste mails met tombolatickets worden begin september uitgestuurd.

WEDSTRIJDREGLEMENT

Elke deelnemer maakt kans op maximum 1 prijs. De winnaars worden bepaald door het gegeven antwoord op een wedstrijdvraag. Geven meerdere deelnemers het juiste antwoord op de wedstrijdvraag, dan wordt er een winnaar geloot. Als er geen juist antwoord wordt gegeven dan baseren wij ons op basis van het dichtstbijzijnde antwoord.

Je ontvangt je tombolatickets per mail. In deze mail staat een link naar het deelnameformulier. Dit moet volledig ingevuld worden.

Door deel te nemen aan de wedstrijd bent u akkoord met het wedstrijdreglement. De trekking vindt plaats tijdens ons opendeurweekend op zaterdag 8 oktober 2022.

Deelnemen kan t.e.m. woensdag 5 oktober 2022.

De prijzen!

Er is een enorme prijzenpot voorzien voor deze editie van onze tombola. We geven nu nog niet alles prijs, maar we kunnen al wel een tipje van de sluier oplichten…

Bevestigde prijzen op dit moment:

  • Samsung 55 inch 4K QLED TV QE55Q67B

  • AEG koelvriescombi RCB732E5MB

  • AEG steelstofzuiger QX7-1-P5SW

  • Miele culinaire workshop / kookdemo voor 2 personen

  • En meer…!

Alvast veel succes aan alle deelnemers en aarzel niet om meer info te vragen in één van onze winkels. Volg ons zeker op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rond onze tombola!

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham