Catronics, de vriendelijkste handelaar van Grobbendonk!

Ongecategoriseerd

Tevreden klanten, daar doen we het voor bij Catronics. Elke dag zetten we ons met veel enthousiasme in om onze klanten de beste service te bieden. En die aanpak loont! Want Handelsgids.be polste onze klanten naar hun tevredenheid. Het resultaat? 9,36 op 10. Een score die ons de titel van ‘Vriendelijkste handelaar van Grobbendonk’ opleverde. Bedankt aan iedereen die ons deze prachtige punten gaf!

 

Aandachtig luisteren

Onze klantgerichte aanpak, ons professionele advies en veel aandacht voor klantenservice vormen de pijlers in onze bedrijfsfilosofie. Luisteren speelt daarin een belangrijke rol. Want door goed naar jou te luisteren, kunnen we jouw wensen en behoeften koppelen aan het perfecte toestel.

 

Voor, tijdens én na je aankoop

Verkopen om te verkopen is niet aan ons besteed. We willen je met professioneel advies begeleiden om de beste keuze te maken uit ons uitgebreide aanbod aan elektro, IT, audio, tv, telefonie en beveiliging. We vinden het heel belangrijk dat je ook na je aankoop op ons kunt rekenen. Heb je een vraag of een probleem? Dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een kwaliteitsvolle oplossing.

 

Ook reviews op Google

We zijn natuurlijk heel trots dat onze klanten onze aanpak op prijs stellen. Het doet altijd deugd om bevestiging te krijgen dat je goed bezig bent. Daarom zijn we ook heel blij met de bekroning van Handelsgids.be. Maar ook beoordelingen op Google zijn erg belangrijk voor ons.

Op Google kunnen klanten hun ervaringen met een handelaar of bedrijf delen en een score geven aan de service die ze ontvangen hebben. Dat is niet alleen waardevolle informatie voor andere potentiële klanten, maar ook voor de handelaars en bedrijven zelf.

 

Zelf een review schrijven?

Ben je een tevreden klant van Catronics en wil je ons helpen door je appreciatie voor ons te tonen? Dan zouden we het heel fijn vinden als je een korte review op Google over ons schrijft. Klik hier en klik vervolgens op ‘Een review schrijven’. Heel eenvoudig. Dank je wel alvast!

Heb je een probleem met een toestel? Of ben je niet honderd procent tevreden met onze service? Bel of mail ons dan gerust. Of spring even binnen in een van onze winkels in Grobbendonk of Ham. Altijd welkom!

De Catronics experts staan voor je klaar

Onze winkels

Grobbendonk

014 51 02 20

info@catronics.be

Netestraat 33
2280 Grobbendonk

Ham

013 29 54 43

info@catronics.be

Dorpsstraat 5
3945 Ham